2019-10-19 20:45

Cioloş a RECUNOSCUT! Din ce bani trăiește în prezent

 |  13:23
Cioloş a RECUNOSCUT! Din ce bani trăiește în prezent

Dacian Cioloş spune că acum trăieşte din banii pe care i-a pus deoparte atunci când era comisar european şi avea o indemnizaţie consistentă.

Întrebat la Digi FM din ce trăieşte azi, Dacian Cioloş a răspuns: ”Din rezervele pe care le-am acumulat din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european şi cât am avut un salariu consistent. (...) Am convenit cu soţia să folosim acum banii ăştia ca să pot să mă dedic fără să am genul acesta de constrângeri şi fără să fac compromisuri. Sigur că n-o să ţină la infinit, dar atâta timp cât ne ţin curelele”.

”Mi s-a dat o indemnizaţie o perioadă dar am avut şi restricţii şi n-am avut voie să lucrez în sectorul privat în companii sau cu companii sau pentru companii sau în interesul unor companii care au interferenţă cu agricultura şi cu politica agricolă”, a mai explicat Cioloş.

El a spus că, de altfel, şi soţia sa, care este tot inginer agro-economist, când a încercat să se angajeze în acest domeniu nu a putut din cauză că el era comisar european.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-20Parerea ta...

LEVST.
20 Apr 2018

ce tupeu are, acest individ...Da, are bani pusi deoparte dar nicidecum din salariu, ci din spagile primite sa faciliteze legislatia ca Romania sa fie vanduta, fizic, oricui, plus ca, a continuat sa primeasca indemnizatia respectiva si dupa parasirea postului, insa nu a spus asta decat la sfarsitul mandatului de premier, in timpul caruia -chiar la inceput- si-a facut salariu de 30 mii/luna, iar ca sa nu para egoist, acelasi lucru si pentru mala-mare si mai-marele popilor...Escroci de cea mai joasa speta...
ANONIM
20 Apr 2018

du-te mai bubosule la francezi dupa bani doar interesele frantei le-ai sustinut cat ai fost comisar European nicidecum ale ROMANIEI jegule!!! URATA SI NESIMTITA BIDIGANIE CUM DOAMNE AVEM LA CARMA TARII NUMAI ERORI DIN ASTEA GENETICE PROGRAMATE PE TRADAREA TARII A BANDITISMULUI SI A HOTIEI FARA NICI UN SCRUPUL CEAUSESCU A FOST UN SFANT PE LANGA PORCII ACESTIA
FARA CIOLOS
20 Apr 2018

ai majorat rudelor tale cu epoleti pensiile discriminatorii si aberant de mari in comparatie cu civilii care lucreaza cu minim 10 ani mai mult! Secu cu secu tine!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray