2020-02-19 11:40

Cioloș ATAC la adresa Guvernului: Iresponsabililor, nu mai cheltuiți ce nu aveți, nu vă mai jucați cu banii cetățenilor!

 |  10:32
Cioloș ATAC la adresa Guvernului: Iresponsabililor, nu mai cheltuiți ce nu aveți, nu vă mai jucați cu banii cetățenilor!

Fostul premier Dacian Cioloș a lansat un atac dur la adresa Guvernului condus de primul-ministru Viorica Dăncilă, după ce aflat că se dorește suspendarea transferului contribuțiilor la Pilonul II de pensii, începând cu luna iulie a acestui an.

”PSD se joacă din nou cu nervii și cu pungile românilor care contribuie la Pilonul II de pensii, după o metodă deja testată: lansează ideea unui proiect de lege care ar putea enerva contribuitorii, asumat de instituții ale statului (nu cel “paralel” ci cel condus de PSD) după care iese un membru marcant al aceluiași partid de guvernământ care contrazice proiectul în cauză.

Tactica asta au mai folosit-o. Este menită să repartizeze tensiunea ce se poate acumula întinzând nervii în mai multe serii mici, pentru a nu rupe coarda în momentul în care măsura chiar va fi luată.

Din păcate pare tot mai clar faptul că bugetul ajunge pe drojdii și e nevoie să se deturneze conductele care alimentează bazinul de rezervă al cetățenilor (Pilonul II) spre bazinul curent al Guvernului care începe să sece.

Cam la asta se reduce “bunăstarea” pesedistă. Te faci stăpân pe robinetele și conductele celor care produc și pui eticheta ta pe produsul final îmbuteliat și distribuit ca fiind al tău.

Iresponsabililor, nu mai cheltuiți ce nu aveți, nu vă mai jucați cu banii cetățenilor!”scrie Dacian Cioloș pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-21Parerea ta...

ANONIM
21 Mai 2018

CAT TUPEU PE ACEST BUBOS ......dar tu aveai voie să cheltui ??? Tu ce bani ai cheltuit BUBOSULE ???. ..FREGATE ...ARMAMENT ...AI FOST SLUGA SERVICIILOR
ANONIM
21 Mai 2018

CAT TUPEU PE ACEST BUBOS ......dar tu aveai voie să cheltui ??? Tu ce bani ai cheltuit BUBOSULE ???. ..FREGATE ...ARMAMENT ...AI FOST SLUGA SERVICIILOR IAR ...AFACEREA CU CUMINTENIA PAMANTULUI CE A FOST? ....NU CUMVA BANII OAMENILOR !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine