2020-04-03 08:28

Cioloş, atac FRONTAL: DEMISIA Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiţie! Alegeri anticipate!

 |  12:25
Cioloş, atac FRONTAL: DEMISIA Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiţie! Alegeri anticipate!

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că, la ceea ce se întâmplă acum în România, nu mai este decât o soluţie în trei paşi: Demisia Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiţie! Alegeri anticipate!

Cioloş scrie pe pagina sa de Facebook că ”oamenii ies în stradă pentru că aceia care ar trebui să-i păzească îi fură, aceia care ar trebui să guverneze îi mint, aceia care ar trebui să-i conducă îi abuzează”.

”Puterea în stat este un instrument pentru a-i proteja pe oameni, nu pentru a-i domina. În Parlament nu mai există dezbateri. Cine e de vină atunci că dialogul democratic se mută în stradă? A cui e vina că parlamentul a fost «privatizat» de un grup care-l foloseşte împotriva societăţii? Atunci când domnul Dragnea, un lider politic cu interese personale de apărat în justiţie, se foloseşte de instituţii ale statului - de Jandarmerie, de Parlament, de Guvern, deturnându-le scopul, noi toţi suntem în pericol”, avertizează fostul premier.

Dacian Cioloş spune că, atunci când se ajunge în astfel de situaţii, e clar că avem nevoie de o reformă profundă a statului şi a instituţiilor sale, la fel de mult cum avem nevoie de o reformă în politică.

”Ajunge! La ceea ce se întâmplă acum nu văd decât o soluţie în trei paşi: Demisia Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiţie! Alegeri anticipate!”, încheie Cioloş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-21Parerea ta...

MUSAI
21 Iun 2018

Halat , papuci si scufiță !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Iun 2018

are dreptate Ciolos//actualul parlament nu reprezinta poporul roman pentru ca a fost votat de o minoritate de 2milioane de alegatori si si duc Romania in colaps pe toate planurile//e clar ca trebuie anticipate si chiar un referendum pe justitie e necesar.........suntem in continuare condusi de mafia politica a lui Iliescu care a guvernat pin coruptie furt si crime multiple
@ CUCUVEAUA
21 Iun 2018

Iar delirezi gunoi superamputit, du-te-n polonia cu ciolosul tau cu tot.
LEVST.
21 Iun 2018

ce pot sa raspund, amaratul mental nu are leac...Altfel, hai siktir scursoare a regnului animal, excrement triplu fermentat, s.a.m.d.
@LEVST.
21 Iun 2018

ALUPIGUS SOBOLANE DE HAZNA .
LEVST.
27 Iun 2018

Ciolos spune ca Romania are nevoie de anticipate: Majoritatea politica actuala si-a pierdut legitimitatea.(...)____-----____ in primul rand, sitautia actuala se datoreaza si acestei naparci de Zalau, care NU a facut nimic bun in mandatul sau,NUMIT( de un alt jeg) si nu castigat prin votare, el spera si acum in repetarea situatiei , adica intrarea in camara cu bunatati, pe usa din spate sau pe fereastra, mai mult -cred eu- spera chiar sa ajunga pres-edinte, fac pariu ca daca s-ar ajunge la acel punct, are si pentru bovina de Sibiu, un discurs prin care il face pacele...Dar cel mai important, aceasta vipera de Salaj, or este neghioaba din fire si din cale-afara, ori( mai degraba) criminal pana in prasele( adica pana in varful cozii), se face ca nu intelege ca orice schimbare -in acest fel- este doar o permutare, o reala "rotire a cadrelor" , se face ca nu intelege ca singura sansa pentru Romania este Monarhia si nu cu japitele "casei regale" romane si dudesti, ci in combinatie cu o reala Monarhie, care a dovedit in secole ca este o forta, si as aminti Japonia, Norvegia, etc., insa in ultimii 20 de ani( si va mai dura cativa) situatia arata clar ca aceasta combinatie trebuie facuta cu Monarhia Engleza, cea ce in mai putin de 6 luni, va pune Romania intre cele mai avansate si prospere natii..Insa acest jeg al umanitatii( si inca cateva mii, ca el) nici nu se gandesc la asa ceva, pentru ca stiu clar ca ei vor trebui sa plateasca , pentru crimele savarsite, inclusive prin nepasare si neimplicare...
LEVST.
27 Iun 2018

acest nemrnic impreuna cu ultimii doi pres-edinti si cu ungureanu de la SIE, au distrus- la maximum- Romania..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine