2019-10-17 11:07

Cioloș ATRAGE atenția: ”Pensiile speciale sunt IPOCRIZIE electorală”

 |  19:21
Cioloș ATRAGE atenția: ”Pensiile speciale sunt IPOCRIZIE electorală”

Fostul premier Dacian Cioloș spune că a atras încă de anul trecut atenția că "pensiile speciale votate în Parlament aproape pe bandă rulantă sunt ipocrizie electorală exprimată pe spatele tuturor românilor care crează valoare în țara asta".

"Raluca Prună a fost mai rapidă decât mine în a rememora ceea ce am trăit anul trecut când atrăgeam atenția că pensiile speciale votate în Parlament aproape pe bandă rulantă sunt ipocrizie electorală exprimată pe spatele tuturor românilor care crează valoare în țara asta.

Iată că atunci când ești pus să tragi la căruță parcă altfel se simte pe spatele tău biciul populismului care se încolăcește de-asupra capului în campania electorală.

O parte a răului e deja făcut. O altă parte ne așteaptă înțelepciunea să-l evităm", a scris Dacian Cioloș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-01Parerea ta...

LEVST.
01 Aug 2017

ce gunoi imputzit, aceasta vipera de Salaj...Cand el si-a tras salariu de 30 mii/luna desi mai primea inca pe atat de la UE(dar tinut la secret), cum se numea?Singura solutie este -ar trebui sa fie- interventia pres-edintelui (inclusiv cu ajutor de la UE) sa termine definitiv aceste pensii, inclusiv retroactiv,si inclusiv cu recuperarea sumelor extra, atribuite acestor "pensionari"...Dar stiind ca insasi bovina de Sibiu a fost unul dintre cei 3 beneficiar ai salariului de peste 30 mii/luna(plus ca este dovedit un bandit notoriu), putem fi convinsi ca va face cea ce face de obicei, adica nu va face nimic, modelul sau verificat de a distruge Romania...
FRATELE OSOS
02 Aug 2017

bubosul hulpav a uitat toate mizeriile savarsite sub "inaltul sau patronaj" cu tot felul de prune si alte palinci de Bihor ... Si fantoma asta desuchiata se vrea "salvatorul" poporului !
TOBA DE ESAPAMENT
02 Aug 2017

Toate putorile care au fost la putere si nu au facut nimic, acum sunt cei mai vasnici critici, ori dau lectii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray