2019-05-26 02:32


Cioloș dă VERDICTUL după discursul lui Dragnea: ”Un ton EXTREMIST, naționalist. Avem nevoie să corectăm, dar nu de către INFRACTORI”

 |  23:35
Cioloș dă VERDICTUL după discursul lui Dragnea: ”Un ton EXTREMIST, naționalist. Avem nevoie să corectăm, dar nu de către INFRACTORI”

Fostul premier, Dacian Cioloș a calificat drept naționalist și extremist discursul lui Liviu Dragnea de la Consiliul Național al PSD, considerând că liderul social-democrat nu face decât să-i pregătească pe români cu ideea unei viitoare OUG pe amnistie și grațiere. Cioloș este de părere că este nevoie de o schimbare în justiție, dar nu una făcută de niște infractori în propriul lor interes.

”Discursul lui Dragnea continua in aceeasi nota pe care vad ca PSD si Dragnea o fac de ceva vreme incoace, sa-i obisnuiasca pe romani cu ideea ca gratierea si amnistia e un obiectiv national, ca UE lupta impotriva Romaniei si nu impotriva regimului Dragnea care el insusi este impotriva Romaniei. Eu cred ca dl Dragnea ii e teama ca romanii ar putea sa iasa in strada si incearca sa normalizeze amnistia si gratierea ca si cum ar fi singura solutie de resetare a justitiei cum spune dansul, pe cand amnistia si gratierea ar fi invers si anume pentru ca, prin OUG, anulezi judecata dreapta a unor oameni din sistemul judiciar de ani de zile incoace.

Mai mult, domnul Dragnea si cei din PSD incearca sa generalizeze anumite probleme punctuale care ar putea aparea in justitie si care ar trebuie corectate si ajustate prin mai multe modificari in justitie, avem nevoie sa corectam, dar nu de niste infractori. Oricata nevoie de ajustare a unor lucruri in justitie avem nevoie, acest lucru nu poate fi facut de cei care au un interes direct in a modifica aceste legi pentru a-si rezolva probleme personale.

Faptul ca dansul a bagat in mana sacul banilor publici pana in cot e un gest egal cu faptul ca a trecut strada pe rosu, incearca sa puna acest semn egal si sa mizeze pe mila si sensibilitatea romanilor fata de dansul care vrea sa salveze Romania dar nu e lasat de justitie.

Vad chiar pregatirea unui ton extremist nationalist care se construieste exact pe ideea asta: mai putem si noi gresi, orice om greseste, dar nu avem de ce sa ne plecam noi capul in fata strainilor care vin sa ne dea lectii si sa ne spuna cum sa ne corectam noi greselile” a declarat Dacian Cioloș, duminică seara la Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-16

TAGURI: dacian ciolos, partid plus, discurs dragnea, infractor, amnistie si gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Dec 2018

Cine este bubosul asta de vorbeste ??? Cel ce a furat banii populatiei ptr cumintenie ??? Cel ce a desfiintat sistemul de contrainformatii a politiei ?? Un alt sterp ??? Oare suntem nevoiti sa ascultam toti sterpii ??? Muie bubosului....ca se poarta si este adept al muiei....
@ANONIM
17 Dec 2018

cine esti tu aurolacule unde muncesti si ce pregatire ai?freci menta la stat ?pensionar special?slugoi al infractorului dragnea?
ANONYMOUS
17 Dec 2018

Taci din gura Ciordilos ca daca nu era sistemul sa te scape erai si tu acum penal !!!! Huooooooooo !!!
@@ANONIM
17 Dec 2018

MAI IMBECILULE ,IN CARE TARA AI VAZUT TU CA PARTIOTISMUL SI APARAREA PATRIEI SA FIA CALIFICATE CA''EXTREMISM SI NATIONALISM'',INAFARA DE ROMANIA? SI CINE VORBESTE UN BOZGOR SMECHER DE LA PERICEI CARE DE PATRIOT CE E SI-A ADAUGAT SI NUMELE DE'' JULIEN'' SI CARE CA CETATEAN FRANCEZ SLUJESTE INTERESELE FRANTEI NU ALE ROMANIEI EL VORBESTE BAUTOR NENOROCIT DE PISHAT EL SI NEBUNA DENEVASTA-SA 'URLA DESCULTA PE SCENA CA O POSEDATA? ASA CONDUCATORI MERITA ROMANII? NUMAI TRADATORI DE NEAM SI COZI DE TOPOR IAR TU ANONIMULE CE PREGATIRE AI DE ESTI ASA VAJNIC APARATOR AL BUBOSULUI? CRED CA TRAGI PE NAS PE BANII LUI SOROS SI APOI IESI CU HAITA PE STADA SA JIGNESTI SI SA AGRESEZI OAMENII JEG INFECT CE ESTI
Random imageUltimele stiri


STARBAG