2020-07-02 09:31

Cioloş, despre candidatura la prezidenţiale: Eu sau Dan Barna vom candida

 |  08:28
Cioloş, despre candidatura la prezidenţiale: Eu sau Dan Barna vom candida

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat luni că ori el ori președintele USR, Dan Barna, va fi candidat la preşedinţie "cu siguranţă", evocând rezultatul Alianţei USR-PLUS de la alegerile europarlamentare.

Dacian Cioloş a vorbit la România TV despre colaborarea în cadrul Alianţei 2020 USR PLUS. "În urmă cu câteva ore ne-am ridicat de la masă. Am avut prima zi de discuţii pentru constituirea unei alianţe politice, după ce a trecut alianţa electorală în urma alegerilor europarlamentare. Suntem în continuare în legătură, lucrăm împreună şi o să mergem împreună până la capăt, dincolo de orice insinuări", a afirmat el.

Întrebat dacă el sau liderul USR, Dan Barna, va fi candidat la alegerile prezidenţiale, Cioloş a răspuns: "Unul dintre noi o să candideze cu siguranţă. Vom face echipă oricum, în orice formă".

Cioloş a afirmat că, în contextul rezultatelor de la alegerile europarlamentare din 26 mai, Alianţa 2020 USR PLUS va avea un candidat la prezidenţiale.

"Am avut peste 22% la ultimele alegeri. Suntem una dintre cele trei forţe politice principale ale ţării. Vedeţi vreun argument să nu avem un candidat, în condiţiile în care suntem una din principalele forţe politice din ţară? Am putea noi explica cumva cuiva că nu avem candidat când am avut rezultatul ăsta? Deci e firesc. Nu are nicio legătură cu alte candidaturi de la alte partide. Fiecare partid are dreptul să îşi prezinte candidatura. O să discutăm despre programele noastre politice în campanie", a precizat liderul PLUS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
11 Iun 2019

Vom vota USR si pe Barna pentru a scapa de acest alogen infatuat si molauDin cauza lui Romania in loc sa avanseze regreseaza
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Iun 2019

cum ramane cu clonarea numelui? terminati cu chestiile astea si folositi-va de numele vostru
MIKIM
11 Iun 2019

Da ce, nu e voie sa existe mai multe cucuvele?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz