2020-02-28 17:39

CIOLOȘ, despre referendumul pentru redefinirea familiei: „Bani cheltuiți INUTIL!”

 |  09:52
CIOLOȘ, despre referendumul pentru redefinirea familiei: „Bani cheltuiți INUTIL!”

Fondatorul Mişcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloş, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că nu vede utilitatea organizării unui referendum pentru redefinirea familiei şi că banii folosiţi pentru acest referendum sunt cheltuiţi inutil.

”Problema căsătoriei între un bărbat şi o femeie e deja legiferată. Ea există deja în Codul Familiei. Acest referendum nu aduce nimic nou din perspectiva aceasta a dreptului unui bărbat de a se căsători cu o femeie şi a dreptului unei femei de a se căsători cu un bărbat şi de protecţie a familiei tradiţionale“, a declarat fostul premier, potrivit News.ro.

În opinia lui Dacian Cioloş, familia tradiţională trebuie protejată prin măsuri economice – ajutor pentru tinerii care doresc să se căsătorească, să aibă copii, locuri de muncă bine plătite şi asigurarea unei locuinţe.

„Din punctul meu de vedere, protecţia familiei tradiţionale ar trebui să se traducă prin măsuri economice, prin măsuri fiscale, prin măsuri sociale, prin care familiile să fie ajutate, tinerii să fie ajutaţi să se căsătorească, să aibă o locuinţă, să aibă locuri de muncă unde să fie bine plătiţi, să poată să facă copii, pe care să îi poată întreţine. Acestea ar fi măsurile care ar putea proteja şi stimula familia. Acest referendum nu văd ce ar putea aduce în plus, nici dezbaterea, cum e organizată şi politizată. De aceea, nici nu vreau să particip la această dezbatere, pentru că ea e politizată, din păcate. Nu văd utilitatea acestui referendum. Sunt bani pierduţi“, a adăugat Dacian Cioloş.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu „da“ sau „nu“ va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-23Parerea ta...

ANONIM
23 Sep 2018

Provoci scarba individule !Esti uns cu toate alifiile cred ca nici de destrabalarea cu gay si lezby nu esti strain dupa gandirea pe care o aiEsti un individ straniu si atipic Sa ti urasti tara si poporul tau si sa ajungi sa sabotezi mersul ei inainte mi se pare de a dreptul de noaptea mintii Am auzit ca ati imprastiat pesta porcina prin paduri .Asa este ?
FREACA MENTA
23 Sep 2018

SE DUCE DRACU LA VOT . SA VEDEM CA PSD ZICE CA ARE 9 MILIOANE DE SIMPATIZANTI . OARE MERG 5 MILIOANE LA VOT ? DRACU SE DUCE SA VOTEAZA PENTRU DRAGNEA . PRAFU SA SE ALEAGA DE EL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine