2020-07-07 16:54

Cioloş, despre starea PROTESTATARILOR din Piaţă: Au simptome curioase în urma GAZĂRII

 |  14:32
Cioloş, despre starea PROTESTATARILOR din Piaţă: Au simptome curioase în urma GAZĂRII

Fostul premier Dacian Cioloş consideră că este prioritară în acest moment comunicarea publică din partea unor “autorităţi credibile” a compoziţiei substanţelor care au fost folosite pe 10 august la protestul din Piaţa Victoriei.

“Primesc în ultimele zile tot mai multe semnale de la participanţi la protestele de vineri ca au simptome curioase în urma gazării la care au fost supuşi în piaţă.

Dincolo de tot procesul de identificare a responsabilităţilor penale, prioritatea acum este comunicarea publică din partea unor autorităţi credibile a compoziţiei substanţelor care au fost folosite în piaţă”, a scris Dacian Cioloş joi pe Facebook.

El constată că “reprezentanţii Jandarmeriei îşi pierd credibilitatea pe măsură ce trec zilele fără nicio demisie sau demitere în urma a ceea ce s-a întâmplat”.

“Am primit asigurări că Parchetul general va comunica în scurt timp datele relevante pentru ca pacienţii şi medicii să ştie despre ce este vorba. La începutul mandatului meu de premier, în 2015, am întâlnit mai mulţi semeni direct sau indirect afectaţi de accidentul de la Colectiv.

Înţeleg perfect îngrijorările şi îndoielile celor care au trăit infernul de vineri seara. Îndrăznesc să cred că în Palatul Victoria mai există pe undeva un dram de umanitate şi de minim bun simţ pentru a lăsa de-o parte calcule şi confruntări politice şi a reactiva măcar pentru câteva clipe gândirea unui om de bun simţ pentru a oferi toate informaţiile de care cei afectaţi au nevoie”, a punctat Cioloş pe pagina de socializare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-16Parerea ta...

ANONIM
16 Aug 2018

Ce simptome curioase au? Ii manca-n cur? las;ca le trage navasta-ta un descantec tu le dai un schtampel de pishat si le-o trecut toate simptomele,Simptome de jeguri securistoido fasciste aveti toti in capetele voastre de slugoi imputiti anti-Romania.STRABUNII tai horthisti au gazat oameni nu fasaiala asta din piata BUBOSULE GRETOS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz