2020-02-18 11:10

Cioloş e disperat să-și înscrie partidul

 |  13:55
Cioloş e disperat să-și înscrie partidul

Fostul premier Dacian Cioloş a depus, în urmă cu ceva timp, la Tribunalul București, Secția a V-a, actele pentru înființarea Partidului Mișcarea România Împreună, alături de ceilalți opt membri fondatori ai formațiunii.

Însă, pentru că nu a achitat taxa de timbru, instanţa a stabilit un nou termen pe 31 iulie 2018, adică pentru mâine. Această decizie l-a înfuriat la culme pe fostul premier, fapt pentru care acesta a recuzat atât judecătorul, care a dat termenul de mâine, cât și pe procurorul de serviciu și pe grefier. Cioloş este trecut în acte ca președintele formațiunii, iar vicepreședinți sunt Vlad Voiculescu, Dragoș Pîslaru și Oana Bogdan, iar secretar general al partidului este Alin Mituță. Denumirea prescurtată a partidului este “Împreună”, în timp ce simbolul este “RO+”. Potrivit site-ului oficial al partidului, cei nouă fondatori ai partidului sunt Dacian Cioloş, Anca Dragu (fost ministru al Finanțelor), Vlad Voiculescu (fost ministru al Sănătătii), Liviu Iolu (purtător de cuvânt al Guvernului), Alin Mituţă (consilier al fostului premier), Valeriu Nicolae (fost secretar de stat și consilier al premierului Cioloş), Dragoș Pîslaru (fost ministru al Muncii), Dragoș Tudorache (fost ministru al Internelor) și Oana Bogdan (fost secretar de stat în Ministerul Culturii). Sediul declarat al partidului este la adresa avocatului care asistă juridic formațiunea, dar în viitor are în vedere un spațiu în zona Pache Protopopescu. Practic, partidul va fi construit pe scheletul ONG-ului Platforma România 100, construit în jurul aceleiași echipe și care și-a constituit deja comunităţi în mai multe localităţi din ţară. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-30



Parerea ta...

ANONIM
30 Iul 2018

Bubosul asta degeaba a fost un an de zile pm...nici macar legile nu le cunoaște....i se pare ca este sabotat....MAI ANIMALULE ...INTAI PLATESTE TAXA SI APOI SOLICITA ....CA LA CURVE dacă nu înțelegi
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine