2020-07-07 09:41

Cioloş e sigur că ARDEALUL şi CLUJUL vor juca un rol esenţial în rezultatul ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

 |  14:10
Cioloş e sigur că ARDEALUL şi CLUJUL vor juca un rol esenţial în rezultatul ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

Liderul USR-PLUS, Dacian Cioloș, spune că Ardealul și Clujul vor putea să încline balanța rezultatului alegerilor europarlamentare, transmite corespondentul Mediafax.

„Închidem campania de strângere de semnături pentru europarlamentare la Cluj, Clujul va juca un rol esențial în rezultatul alegerilor pentru că a fost, întotdeauna, o poartă de deschidere a României spre Europa. Clujul dovedește că o Românie europeană poate să fie una prosperă, dezvoltată care să ofere perspective de bunăstare. Pornim în campania pentru europarlamentare cu convingerea că Clujul și Ardealul vor putea să încline balanța rezultatelor alegerilor spre o Românie europeană, pentru că asta se joacă la alegeri. Din păcate, PSD vrea să ducă România la periferia UE prin comportamentul și deciziile pe care le ia. Românii trebuie să dea un semnal clar că valorile europene sunt și ale României, că statul de drept, respectarea justiției, cinstea, onestitatea și profesionalismul sunt fundația pe care vrem să construim o Românie modernă și europeană”, a spus Cioloș.

Dacian Cioloş a mai afirmat că Alianța 2020 USR PLUS a strâns 400.000 de semnături și va depune săptămâna viitoare lista de candidați la BEC.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-23Parerea ta...

ANONIM
23 Mar 2019

,,CINSTEA ,onestitatea, si profesionalismul" tocmai ce nu ai tu si nici adeptii tai de dreapta Ca sa fii cinstit nu trebue sa imprastii pesta porcina pe teritoriul tarii si apoi sa vii si sa urli ca PSD ul nu stie sa gestioneze boala Cinstit inseamna sa recunosti ca ati ascultat cetatenii tarii ani la rand cu telefoanele ,ca ati facut dosare penale doar adversarilor ,dosare care mai apoi dupa ce v au strans cu usa le ati clasat fiind facaturi Pana atunci ati decapat oameni nevinovati si acum stau in puscarie Dintre acestia doar 10 %sunt vinovati restul sunt razbunari ale celor din justitie sau razbunari ale voastre ale politicienilor mincinosi de dreaptaCinstit inseamna sa nu dai foc la un club unde ati,, prajit '' suflete nevinovate doar ca sa intrati voi la guvernare Parca am mai auzit undeva candva ca ati ucis 11000 de tarani doar ca sa intrati la guvernareAsta este cinstea voastra Onestitatea este tot asa la voi precum e si cinstea iar profesionalismul s a vazut cum ati guvernat 2 ani si nu ati fost capabili de o colecta publicaCe am vazut in guvernarea voastra a fost cand tu coscogea prim ministru scormoneai prin gunoaie Gunoi esti ,la scormonit prin gunoaie te potrivesti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz