2019-10-22 22:25

Cioloş e sigur: “Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic. Vom fi GATA de alegeri”

 |  12:02
Cioloş e sigur: “Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic. Vom fi GATA de alegeri”

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat duminică că din Platforma România 100 se va desprinde cât de curând un partid politic. Fostul premier a adăugat că noua formaţiune va fi capabilă să se prezinte la următoarele alegeri, ”indiferent când vor avea ele loc” şi, nu în ultimul rând, e deschis la colaborări cu partidele care împărtăşesc aceleaşi valori.

”Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic şi asta fără nicio îndoială. Noi, cei care am fondat România 100 suntem hotărâţi să facem lucrul acesta. Aş spune chiar că e un proces natural (...) Da, se va desprinde un partid politic din Platforma România 100, dar care are nevoie de o fundaţie solidă de principii, de idei, de valori şi are nevoie şi de o viziune şi de programe şi chiar de proiecte. Cred că este necesar să arărtăm oamenilor nu doar o viziune şi o ideologie, e nevoie să arărtăm ce înseamnă, în ce se traduce ideologia, în ce se traduc acele valori, principii, etică, morală care pot să contureze la un moment dat şi ideologia”, a declarat Dacian Cioloş la o întâlnire cu membrii Platformei România 100.

”Există un risc ca acest proiect  să ducă la fărâmiţarea opoziţiei care şi aşa, cât o fi ea de puternică, e împărţită pe mai multe bucăţi (…) Mie mi se pare cumva ca o responsabilitate pe care n-am cum decât să o asum ca din această platformă să se desprindă şi un partid politic, care nu va acţiona împotriva celor cu care împărtăşim valorim idei şi principii comune, cu care avem acelaşi AND şi că vom fi deschişi celor cu care putem lucra. Nu avem de gând să ne batem cu cei alături de care trebuie să acţionăm în perioada următoare. Ne dorim să lucrăm împreună cu cei care nu doar dclaraă, dar şi dovedesc că împărtăşesc aceleaşi valori şi principia. Vom fi gata să ne prezentăm la următoarele alegeri cu o ofertă politică, indiferent când vor avea ele loc”, a mai arătat fostul premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10

In legatura cu acest articol...

Cioloș a luat DECIZIA mult așteptată: Eveniment de AMPLOARE ”România 100”
Parerea ta...

HEHEHE....
10 Dec 2017

bine-zis, Anonime! Bubosul ăsta are TUPEU, nu glumă!
ANONIM
10 Dec 2017

O pipaia pe fund pe fetisoara aceea ca sa arate ca si el e barbat !
ANONIM
11 Dec 2017

platforma de gunoi desfacuta intr o alta la fel de infecta ,la fel de marsava
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray