2020-02-23 10:23

Cioloș își convoacă din nou miniștrii la o ședință informală

 |  13:37
Cioloș își convoacă din nou miniștrii la o ședință informală

Prima ședință de Guvern informală din acest an a fost convocată, sâmbătă, de premierul Dacian Cioloș la vila Lac 1. Pe ordinea de zi sunt discuții despre programul de măsuri ale ministerelor pentru 2016.

Sedinta a inceput in jurul orei 9:30 si are loc la vila Lac I, loc in care premierul isi cheama frecvent ministrii la intalnri informale la sfarsit de saptamana, transmite Ziare.com.

La intalnire, ministrii care gestioneaza portofoliile de la Agricultura, Economie, Finante, Comunicatii, Energie si Mediu isi prezinta programul de masuri pentru anul 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-09Parerea ta...

SOCRATE
09 Ian 2016

Valorificarea experientei si a potentialului uman inventiv precum si a stiintei sau iscusintei poporului roman in folosul sau, in scopul realizarii progresului national ori a obiectivelor de interes general se poate materializa in actul politic sau al administratiei publice, in reducerea riscurilor economici si ai instabilitatii sociale numai daca exista in evolutia fireasca a societatii romanesti ca piatra de capatai STRATEGII viabile necesare elaborarii de politici macro si micro economice. - STRATEGIA GLOBALA NATIONALA - reprezintă un ansamblu de, analize, previziuni (prognoze) la nivel "macro-sistem", decizii şi acţiuni strategice cu privire la; alegerea metodelor si mijloacelor optime utilizate, stabilirea si folosirea judicioasa, oportuna si legitima a resurselor si energiilor interne si externe aflate la dispozitia tarii, in scopul realizarii, in sistem integrat, a obiectivelor nationale ce vizeaza progresul general, pe termen mediu si lung si obţinerea avantajului competitiv potrivit misiunii sale, avand in vedere evolutiile similare pe plan mondial. - STRATEGIILE SECTORIALE NATIONALE - (din dom. sanatatii, invatamantului, industriei, agriculturii, protectie sociale, apararii nationale, ordini publice, justitiei, administratiei publice, etc. ) - reprezintă un ansamblu de analize, previziuni (prognoze) la nivel "de subsisteme", decizii şi acţiuni strategice privitoare la domeniile in cauza, referitoare la; dispunerea metodelor si mijloacelor eficiente utilizate, stabilirea folosirii judicioase, oportune si legitime a resurselor alocate, in vederea realizarii obiectivelor tinta la nivel national, specifice, pe termen scurt si mediu tinand cont de obligativitatea corelatiilor sectoriale si respectarii parametrilor cuprinsi in traiectoriile evolutive prevazute in Strategia Globala Nationala. Numai Strategiile viabile, eloborate cu ingeniozitate vor putea genera Politici Publice sanatoas
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine