2020-01-25 12:36

Cioloș își face bilanțul: Nu sunt mulțumit!

 |  22:47
Cioloș își face bilanțul: Nu sunt mulțumit!

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi seară, la Realitatea Tv, că nu este mulţumit de cele 11 luni de guvernare, în sensul că, în opinia sa, se puteau face mai multe lucruri.

"Nu mi-aş da notă. Dar nu sunt mulţumit în sensul că am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am învăţat multe lucruri pe parcurs însă cred că am mişcat, pe de altă parte, multe lucruri. Dar, nu ştiu, cred că mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii, dacă e să fiu cinstit (...) Trebuie să recunoaştem lucrul acesta. A fost un an special pentru că a fost un guvern aparte. (...) Nu am avut o rezervă de cadre sau o rezervă de resurse umane. Am luat oameni care am crezut eu că pot să fie adaptaţi la o astfel de responsabilitate. Unii s-au adaptat mai bine, alţii mai puţin bine”, a declarat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-27Parerea ta...

ROMANIA
28 Oct 2016

Aseară ai batut câmpii la tv.ai susținut iarăsi aberații si minti cu nerusinare.susții mafia băncilor si a celor care țin românia pe loc.ai devenit un pericol pentru romania si sustii măriri de taxe.ce te f grija de tvr au publicitate asa ca au si alta sursa de venit nu mai stați cu mana întinsă duceti-va la munca si produceti.ai si tupeu ca inainte de alegeri sa sfidezi pe români tu si iohannis.sunteți consiliati de mafie si de fmi.poți sa il iei pe isărescu sa te duci sa va spanzurati.
ANONIM
29 Oct 2016

NICI NOI ROMANII DE RAND NU SUNTEM MULTUMITI...POATE CEI DIN BRUXELEES SUNT MULTUMITI .. PT. CA FACETI CE VOR NUMAI EI...CHIAR NE CREDETI PROSTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine