2020-02-28 21:26

Cioloş: Mai multe filiale judeţene PLUS şi din sectoarele Capitalei au echipe de conducere complete

 |  09:00
Cioloş: Mai multe filiale judeţene PLUS şi din sectoarele Capitalei au echipe de conducere complete

Mai multe filiale judeţene ale PLUS precum şi organizaţiile din cele şase sectoare ale Capitalei au echipe de conducere complete şi, de asemenea, PLUS s-a "organizat exemplar" şi în diaspora, a anunţat liderul formaţiunii, Dacian Cioloş, joi seara, pe Facebook.

Astfel, de câteva zile, au conducere completă la nivel de judeţ filialele PLUS din Suceava, Teleorman, Hunedoara, Alba, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş, Caraş-Severin, Botoşani, Iaşi, Gorj, Braşov, Sălaj, Sibiu şi Bacău.

De asemenea, a arătat Cioloş, şi echipele aflate la conducerea filialelor PLUS din cele şase sectoare ale Capitalei sunt complete. "Colegii noştri s-au organizat exemplar şi în diaspora - urmează veşti cu privire la rezultatele alegerilor şi din străinătate", a precizat liderul Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate.

"Obiectivul nostru în lunile care vin este acela de a organiza partidul de jos în sus şi să facem în aşa fel încât viziunea PLUS şi programul pe care noi urmează să-l susţinem să-i reprezinte pe membri. Promovăm oameni competenţi, cinstiţi, integri, care vin deja cu o experienţă profesională, dar şi tineri cu mult entuziasm şi idei despre cum ar trebui schimbată România", a afirmat Dacian Cioloş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

CâșTIGăM
03 Aug 2019

Suflecat mânicile și la treaba domnule Cioloş . Lucru inteligent este pentru fiecare roman împarte. Aceasta munca inteligenta este așteptată de peste 30 de ani.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine