2019-10-14 06:46

CIOLOȘ, mesaj la 28 de ani la REVOLUȚIE: „Comunismul și gustul dictaturii nu au murit!”

 |  13:00
CIOLOȘ, mesaj la 28 de ani la REVOLUȚIE: „Comunismul și gustul dictaturii nu au murit!”

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat, într-un mesaj postat pe Facebook, că în decembrie 1989 comunismul şi gustul dictaturii nu au murit şi a arătat că democraţia şi libertăţile nu sunt câştigate pentru totdeauna.

El a afirmat că 22 decembrie 1989, când dictatorul Nicolae Ceauşescu a fugit cu un elicopter de pe sediul Comitetului Central, a fost "prima speranţă de democraţie şi libertate, prima speranţă că o viaţă mai bună poate exista pentru fiecare român", informează Agerpres. "Prima speranţă, obţinută şi apărată cu sânge de oamenii ucişi în stradă, oameni care strigau "Jos Comunismul!". A fost primul gust de libertate pentru generaţia mea. O libertate redată. Mai târziu am învăţat că libertatea redată e doar o fundaţie, pe care se construieşte libertatea asumată", a spus Cioloş. Dacian Cioloş este de părere că "democraţia şi libertăţile nu sunt câştigate pentru totdeauna". Potrivit lui Cioloş, comunismul şi gustul dictaturii nu au murit în decembrie 1989. "Au supravieţuit în toţi aceşti ani, hrănindu-se din comoditatea, indiferenţa şi tăcerea noastră. Vor continua sa existe atât timp cât vom sta cu fruntea plecată, acceptând să fim conduşi prin impostură şi minciună", a arătat Cioloş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-22Parerea ta...

FROICU
22 Dec 2017

VAI cum de ti ai dat seama domnule Buba/?! vai , vai!
LEVST.
22 Dec 2017

ce mizerabil...Adica el condamna conducatorii postdecembristi, iar ele ESTE unul dintre ei si inca unul care a ajuns chiar in functia suprema a executivului, desi nici inainte nu a fost "un neica-nimeni", practic el este cel care a clocit (cu alti banditi) vanzarea efectifa, fizica, a pamantului tarii, catre oricine din afara tarii...E clar ca acest individ are un tupeu fara margini...Iar daca inainte de "89 era doar un copil si un tanar, asta nu garanteaza ca dupa, nu poti fi un neocomunist, in gandire si fapte, asa cum este el si cei ca el, adica 99% din toate conducerile postdecembriste...
ALIN CRISTEA
22 Dec 2017

Prin impostura si slugarnicia voastra domnule bubos am fost condusi de un presedinte chior 10 ani Chior si impostor ,dar si psihopat Ati tacut ca porcul in papusoi cand aceasta fiinta impostoare fura si si batea joc de tara el si amanta sa Acum vorbesti de pe pereti aiureli si bolmojeli Cum am fost condusi in 2016 ? Ti se pare ca acela a fost un guvern al romaniei ?Ti se pare ca acela a fost un guvern?
ANONIM
22 Dec 2017

Bubosule .....ce făceai in 89 ....raportai la securitate cum se revoltă ceapă din tine ???? Hihihi
CURIOSUL
22 Dec 2017

NEPOTUL VULPII CE ZICI TU NU AI MOSTENITORI PENTRU CA FRATUZOAICA TA NEVASTA MANANCA COPII CRUZI....???
LEVST.
22 Dec 2017

Orice sursa onesta si curajoasa, indica acelasi lucru, anume ca Romania nu poate rezista in asa forma(adica condusa si infiltrata peste tot de, si cu fosti nomenclaturisiti si securisti), singura solutie este implicarea celor 3 organizatii suprastatale, acesta este si rolul lor, sa ajute POPOARELE (nu conducerile corupte) sa scappe de criminalii autohtoni...
@ CURIOSUL
22 Dec 2017

Cum sa aibe moștenitorii...Ai uitat cum s.g frantuzoaicele...ptr a avea ten frumos ...hihihi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray