2020-08-07 01:34

Cioloș pare tot mai HOTĂRÂT: ”Sunt gata să CANDIDEZ. Nu mi-e TEAMĂ”

 |  23:34
Cioloș pare tot mai HOTĂRÂT: ”Sunt gata să CANDIDEZ. Nu mi-e TEAMĂ”

Dacian Cioloș, președintele fondator al Mișcării România Împreună, a declarat că nu-i este teamă să intre în cursa pentru prezidențiale și e mai hotărât ca niciodată să candideze.

Întrebat dacă se înscrie în cursa pentru prezidențiale, Dacian Cioloș a răspuns: ”Dacă aş şti, v-aş spune. Sunt gata să candidez. Nu mi-e teamă. O s-o fac numai dacă voi considera că această candidatură va ajuta la câştigarea alegerilor de către forţe politice care duc spre modernizarea ţării, nu pentru a slăbi capacitatea opoziţiei de a câştiga acest scrutin”. 

Ulterior, Cioloş a fost întrebat de jurnalişti despre eventuala sa candidatură la prezidenţiale împotriva lui Klaus Iohannis, însă a refuzat să ofere un răspuns clar.

"Hai să constituim întâi partidul, să trecem de alegerile europarlamentare şi o să discutăm şi despre alegerile prezidenţiale. Pentru noi e importantă structurarea partidului în teritoriu, în paralel cu pregătirea pentru alegerile europarlamentare, unde obiectivul nostru este să obţinem un rezultat foarte bun, iar apoi să vorbim şi despre prezidenţiale. Avem obiective foarte clare la prezidenţiale în programul politic şi la momentul oportun o să le exprimăm", a răspuns Dacian Cioloş, conform DCNews.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

ANONIM
10 Oct 2018

INAINTE DE A CANDIDA VERIFICA DACA ESTI BINE CU CAPU, NULITATE UMANA CE ESTI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz