2020-01-24 13:08

Cioloş: Parlamentarii PSD au blocat audierea ministrului de Interne şi prefectului pentru că au multe de ASCUNS

 |  15:39
Cioloş: Parlamentarii PSD au blocat audierea ministrului de Interne şi prefectului pentru că au multe de ASCUNS

Parlamentarii PSD au blocat audierea ministrului de Interne şi prefectului pentru că au multe de ascuns, susţine fostul premier Dacian Cioloş.

"Faptul că parlamentarii PSD au blocat azi audierea ministrului de Interne, prefectului Capitalei şi şefilor Jandarmeriei arată că au multe lucruri de ascuns în dosarul violenţelor din 10 august şi că tratează Parlamentul României ca pe propria unealtă. Îi avertizez pe toţi cei care vor să creadă că pot ascunde adevărul acestui moment ruşinos - în care guvernul român condus de PSD a agresat cetăţenii români paşnici - că nu vor reuşi. Românii au învăţat să vadă şi să simtă minciuna şi manipularea. Toţi cei responsabili trebuie să plătească penal pentru intervenţia de la mitingul diasporei, iar acest partid condus de Liviu Dragnea trebuie să plătească politic", a afirmat Cioloş.

El şi-a exprimat încrederea că justiţia va ajunge la vinovaţi "oricâte eforturi fac cei care se simt cu musca pe căciulă acum pentru a ascunde sub preş responsabilităţile pentru agresiunea din 10 august".

Comisia de apărare din Senat a eliminat marţi de pe ordinea de zi audierea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi a prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru, pe tema protestului din 10 august.

Potrivit site-ului Senatului, la audieri erau invitaţi Speranţa Cliseru, prefectul Capitalei - de la ora 13,00, Laurenţiu Cazan, şeful dispozitivului care a coordonat activitatea jandarmilor la mitingul din 10 august - la ora 13,45, şi ministrul Carmen Dan - de la ora 14,30, pentru a oferi detalii legate de cauzele violenţelor care au avut loc în Piaţa Victoriei.

Propunerea de eliminare a aparţinut senatorului Şerban Nicolae, pe motiv că invitaţia nu a fost stabilită de toţi membrii comisiei, ci doar de o parte a conducerii acestei comisii, fără respectarea regulamentului.

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, s-a prezentat la audiere la cinci minute după decizia de modificare a ordinii de zi a Comisiei, votată cu 7 voturi pentru şi 4 împotrivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

ANONIM
04 Sep 2018

Mi se pare ca tu bubos nebun si prost ai multe de ascuns Tu si Coldea ati adus gorilele O faci pe prostul sau chiar esti prost?
GENOCID
04 Sep 2018

Mafia bolsevico-psd-alde a pus la cale reprimarea manifestantilor din 10 august impreuna cu mercenarii platiti din taxele si impozitele romanilor. Mercenarii cucos si gasca lui vor raspunde in fata legii impreuna cu ADOLF HdraKnea si sluga carmencita dan.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine