2019-11-23 02:00

Cioloş, precizări despre noua structură a Guvernului

 |  07:42
Cioloş, precizări despre noua structură a Guvernului

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat, joi seara, la finalul întâlnirii cu toate partidele, că nu intenţionează să schimbe structura Guvernului. În plus, pentru fiecare proiect major vor fi purtate negocieri, astfel încât să aibă majoritate în Parlament.

"Am avut o discuţie cu partidele ca să le prezint priorităţile pe care le avem în vedere. Priorităţile mari, pentru că nu o să intrăm în detalii în programul de guvernare şi, pe de altă parte, am vrut să văd care sunt sensibilităţile partidelor politice, fiind conştient în acelaşi timp că nu o să putem include toate lucrurile precis în programul de guvernare. Eu lucrez acum în paralel pe programul de guvernare şi pe indentificarea viitorilor miniştri, deci evident că va trebui să las timp miniştrilor după ce-şi preiau portofoliile să vadă ce se poate face", a spus Cioloş, transmite Mediafax.

Premierul desemnat a afirmat că este conştient de faptul că un Guvern de tehnocraţi va trebui să negocieze fiecare măsură în parte în Parlament. "Sunt conştient, fiind un Guvern de tehnocraţi, că dincolo de votul de învestitură, majorităţile se vor constitui în Parlament şi vor trebui negociate pentru fiecare proiect major în parte. Asta va presupune un dialog intens cu partidele politice", a spus acesta.

Întrebat dacă are de gând să modifice structura Guvernului, Dacian Cioloş a spus că va păstra actuala formă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-13Parerea ta...

ANONIM
13 Noi 2015

Romania POATE fi SALVATA de la PRABUSIREA TOTALA si va DEVENI competitiva numai daca isi va dezvolta continuu INTELIGENTA colectiva si va dispune pentru valorificarea acesteia de un MANAGEMENT PUBLIC AUTOHTON performant exercitat de catre oameni doxati si de CARACTER, in conditii de maxima MORALITATE .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tehnocrați fără cuvinte Pe măsură ce ne apropiem de alegeri, premierul Cioloș este tot mai atacat de partidele politice, inclusiv de “prietenii” din PNL, fiind în paralel asaltat cu cereri de bani din fix aceleași direcții, pentru cele mai năstrușnice și populiste idei “coapte” în Parlament. Așa se întâmplă când la putere sunt tehnocrații, iar partidele stau în tribună, nebăgate în seamă, dar foarte dornice de atenție. Neavând răspunderea de zi cu zi a guvernării, toți politicienii joacă acum practic în opoziție, iar timpul liber în exces îl folosesc ca să ocupe cât mai complet sticla televizorului
03 Apr 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray