2020-02-18 02:18

Cioloș răspunde CRITICILOR: ”Dacă noi am fost Guvernul Zero, atunci trei guverne PSD...”

 |  23:01
Cioloș răspunde CRITICILOR: ”Dacă noi am fost Guvernul Zero, atunci trei guverne PSD...”

Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat la valul de critici aduse de mai mulți membri PSD în privința absorbției de fonduri europene în timpul mandatului său. „2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro. Restul e minciună, propagandă, manipulare și mult scandal”, afirmă fostul prim-ministru.

„Comunicarea coaliției de guvernare este făcută de oameni agresivi și cel mai adesea lipsiți de bun simț. Oameni care trăiesc din scandal și minciună. Oameni plătiți să acopere adevărul cu mult, mult zgomot. Ei au reușit să convingă o bună parte a românilor că Guvernul Cioloș a fost "zero" la absorbția fondurilor europene și mulți i-au votat. Acum, după trei guverne ale domnului Dragnea, putem să comparăm cifrele pe un grafic clar făcut de o organizație independentă. Dacă noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt câteva miliarde bune pe minus. Și asta nu numai la fonduri europene”, Dacian Cioloș, într-un mesaj pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mai 2018

pai asta e si scopul PSD-ului...sa jefuiasca si sa distruga totul,si sa consume pe tot felul de escrocherii banii din imprumuturi...dupa care se declara exilati prin Madagascar,Columbia,Costa Rica cu miliarde de euro dosite prin paradisurile fiscale......stim toti chestia asta
ANONIM
17 Mai 2018

Bubosul daca tacea ...filozof era ...BLESTEMAT FIE CEL CE VA PUNE VOTUL PE UN ASA PERDANT NOTORIU....
ARDELEANUL
17 Mai 2018

ciolose, guvernul tau n-a fost zero, a fost zero taiat in patru. Si mai lasa minciunile cu cele 7 miliarde, cand tu cu ghinea ati blocat toate cererile de fonduri UE.
@CUCUVEAUA NEBUNA
17 Mai 2018

DE AI CUI SUNT OAMENII FUGITI udrea ,bica etc nu de ai vostri de dreapta?
ANONIM
17 Mai 2018

dar COCOS , Pescariu, basescu, nelu mexicanu ,videanu, berceanu sica mandolina, zdreanta portocala kodruta plagiatoarea, iohannis cel traficant si hot ,primaruiiTimisOAREI CEI HOTI ai cui mama dracului sunt ?aud?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine