2019-12-07 14:23

Cioloș răspunde CRITICILOR: ”Niște prostii, e un ATAC împotriva Alianței USR-Plus”

 |  21:37
Cioloș răspunde CRITICILOR: ”Niște prostii, e un ATAC împotriva Alianței USR-Plus”

După scandalul izbucnit în spațiul public după opiniile controversate exprimate de Oana Bogdan, aflat la Severin, liderul PLUS, Dacian Cioloș a declarat că declarațiile au fost scoase din context și că totul este doar un atac al dușmanilor politici ai alianței.

”Sunt prostii, niste interpretari, e un atac concertat la Plus si la aceasta Alianta de cand am infiintat, se inventeaza tot felul de povesti ca acest partid sa fie atacat, au luat-o si cu securistii, cu extremistii, fiul lui Soros, cauta sa sadeasca suspiciunea si neincrederea pentru ca asa au condus tara asta.

Daca ne uitam din 90 incoace peste 70% din timp tara a fost condusa de PSD, deci PSD a adus tara asta la sapa de lemn , dau vina in stanga si in dreapta, ba pe straini, ba pe Ciolos , ba pe USR pentru ceea ce se intampla in tara.

Sunt declaratii scoase din context si doamna Bogdan a clarificat, apoi o sa vina cu alt subiect, ei doar stiu sa acuze, nu se uita la ei” a declarat Dacian Cioloș la Severin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06

GALERIE MEDIA

iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/itqjW7NCioo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray