2019-09-17 07:28

Cioloș, SEMNAL dur: ”Acest Guvern trebuie să PLECE”

 |  18:54
Cioloș, SEMNAL dur: ”Acest Guvern trebuie să PLECE”

Fostul premier Dacian Cioloş spune că ''acest guvern trebuie să plece'', precizând că România nu poate fi condusă de o majoritate politică ''ce stă la pândă pentru a-şi trece legile în propriul interes'' în loc să guverneze pentru interesul general al românilor.

"România nu poate fi condusă de o majoritate politică ce stă la pândă pentru a-şi trece legile în propriul interes în loc să guverneze pentru interesul general al românilor. Acest guvern trebuie să plece, iar apoi trebuie să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate", a scris Cioloş, luni, pe Facebook.Totodată, fostul premier a precizat că mobilizarea publică nu este "în zadar", iar puterea actuală "continuă să se teamă de reacţia străzii"."După condamnarea lui Liviu Dragnea, majoritatea PSD - ALDE ameninţa furios şi cu disperare că va modifica repede codurile penale prin ordonanţă de urgenţă. Între timp, dorinţa lor de a merge 'până la capăt' s-a ciocnit de reacţia fermă a cetăţenilor. După ce presiunea publică a crescut, pare că li s-au cam înmuiat picioarele şi sunt pe cale să renunţe la ideea unei OUG, dar şi la cea a asumării răspunderii Guvernului în Parlament pentru aceste modificări. Asta arată că mobilizarea publică nu e în zadar şi că puterea actuală continuă să se teamă de reacţia străzii, a cetăţenilor care nu sunt de acord cu furtul şi legile trecute pe repede-înainte cu consecinţe grave", a mai scris Cioloş. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray