2020-01-29 14:55

Cioloș trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”PSD trebuie oprit din încercarea de a scoate România din UE”

 |  19:07
Cioloș trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”PSD trebuie oprit din încercarea de a scoate România din UE”

Fostul premier Dacian Cioloș trage un semnal de alarmă față de ultimele declarații venite în spațiul public din partea PSD și a revoltei anti-UE. Cioloș consideră că PSD trebuie oprit de urgență din încercarea de a scoate România din Uniunea Europeană.

”De-a lungul istoriei, România a pierdut teritorii, iar românii au fost despărțiți de frații lor prin cortine de fier trasate aleatoriu. Astăzi suntem în situația de a construi singuri în jurul nostru o cortină de fier, plină de ură și de nemulțumire, manipulați de o clasă politică disperată de frica de pușcărie. Dacă vom alege să îi salvăm pe Liviu Dragnea și pe acoliții săi, vom alege să ne despărțim de frații și de surorile noastre care au plecat din țară de frica sărăciei, impusă chiar de această clasă politică. Vom separa familii, vom despărți părinții de copiii lăsați în țară, vom pune o barieră închipuită între noi” scrie Dacian Cioloș pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

COCINA PSD
02 Oct 2018

dar de ce au fost lasati sa ajunga pana aici? 28de ani erau numai lapte si miere intre mafiotii de dupa 1990 si occidentali...acum s-a stricat caruta ca se cearta pe banii pe care-i tot fura
ANONIM
02 Oct 2018

Ai dat o pe cartea patriotica bubosule vandut Daca esti patriot de ce ai imprastiat pesta porcina in Satu Mare ?Esti patriot s au sabotor Sobolanule mincinos Fratii au plecat la indemnul vostru Ai uitat cand prietenul vostru politician de dreapta basescu tipa la cadrele medicale ca daca nu le convine sa plece din tara, ca sunt libere sa plece In privinta pestei porcine speram sa raspunzi in fata legii
APROPO DE ALOGEN
02 Oct 2018

Domnule, cu respect iti aduc la cunostinta ca alogenul lasa inainte de 89 copii corigenti ca apoi sa le dea el meditatii pe bani multi
@@@ANONIMCIUMAT ROSU.
03 Oct 2018

Iata cateva '' lucruri bune"" facute de draknea in tara asta : inflatia5,6% ( cea mai mare din Europa) , robor3,6 ,supraacciza la combustibil , 59 copii morti de rujeola in spitale infecte cu manageri numiti politic de mafia psd , pesta porcina scapata de sub control ,18000 de PFAuri inchise , taxele locale marite , invatamantul cu manuale tiparite gresit de clientela mafiei psd , 3 guverne schimbate si decredibilizarea Romaniei prin statutulsau de puscarias , cresterea pretului la gaze de la 1 sept. cu 5,6% numirea unui premier analfabet , , draknea a furat BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN , a dus datoria externa la 100 miliarde euro , s-a imprumutat 4,7 miliarde euro anul acesta.
''LUCRURI BUNE''
03 Oct 2018

Deficitul comercial dus de psd la 1,5 miliarde euro si in guvernarea psd au parasit tara 220000 de romani definitiv. A distrus toate institutiile statului , si-a trecut bratul Belina pe nume propriu si a furat 21 mil. Euro cu Teldrum unde este anchetat de OLAF. A REINTRODUS DICTATURA DUPA MODELUL PUSCARIASULUI nastase tot psd urmas al pcr si criminalilor rosii.
ANONIM
03 Oct 2018

Dar Iohannus ce fel de bani a furat?Nu de la gura copiilor Cu milionul de euro furat de la aeroportul Sibiu facea 20 de gradinite ,dar el nu are grija copiilor romani ,el i a vandut pentru organe Biblioteca Mihai Eminescu a fost desfiintata si transformata in weceuri Evaziunea fiscala de 400 000 de euro ce este nu furt de la gura copiilor pe care ii lasa corigenti ca sa i mediteze dupa cum scriu altii nu eu El are grija de copii sau de romani ,?nu el ii uraste pe toti fara discriminareDespre ce vorbim ,inventam despre oameni buni toate relele iar pe hotii adevarati ii facem eroi Asa i?
@BOU DE ANONIM
04 Oct 2018

Pisatul este al vostru si spiralele si,, integrarea in absolut'' Nu te face ca nu stii A ..uitam si drogurile si homaleala si toate relele Vreti sa faceti din Romania o tara a destrabalarii a haosului ?Nu va vom lasa !Copii nostri merita o tara normala !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine