2019-12-09 20:58

Cioloș va reprezenta România la Consiliul European

 |  12:50
Cioloș va reprezenta România la Consiliul European

Președintele Klaus Iohannis l-a delegat pe Dacian Cioloș să participe la ședința Consiliului European din 17 și 18 decembrie la Bruxelles.

Conform Digi24, unul dintre motivele acestei decizii este faptul că pe agenda discuțiilor sunt teme legate de guvernare.

Este o premieră în ultima perioadă, deoarece Traian Băsescu și Klaus Iohannis nu i-au permis niciodată lui Victor Ponta să participe la această reuniune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-04Parerea ta...

ANONIM
05 Dec 2015

Ro mai exista DIN 1990 DOAR in mintea unor CREDULI. Acest SOROSIST pocit ca si alti VENETICI ce pretind ca guverneaza Ro, va reprezenta la C.E. doar pe el si MAFIA existenta in tinutul damboviteana sau CARPATO-DUNAREAN.
AI GENERAT
05 Dec 2015

ÎN DIRECT , prin răspuns tipic SOROIST-ONG-st, generând confuzie și-o vină imaginară indusă TOT poporului ăsta amărât, punându-l pe același palier cu INVADATORII care au îngrozit DEJA toată Europa prin violuri, decapitări și alte grozăvii! BĂ! TU EȘTI/TE CREZI ROMÂN sau CE NAIBA EȘTI?! O PLÂNGERE PE LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ-ȚI TREBUIE PT.CĂ TE UȘUREZI NERUȘINAT PE CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ȘI IMPLICIT, PE ROMÂNI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray