2020-04-05 23:11

Cioloș: Ziariștii nu au cerut privilegii fiscale. Cineva le-a pus în brațe un măr otrăvit

 |  11:00
Cioloș: Ziariștii nu au cerut privilegii fiscale. Cineva le-a pus în brațe un măr otrăvit

„Am văzut mai multe reacții de la jurnaliști respectabili care protestează față de o lege votată de PSD prin care ziariștii primesc un tratament diferențiat la impozitare și alte privilegii fiscale. Oamenii nu au cerut așa ceva, sunt uluiți, și își dau seama că cineva tocmai le-a pus în brațe un măr otrăvit.” a scris acesta pe Facebook

Este doar o nouă mostră de mentalitate iremediabil pervertită a celor de la PSD: putem fura, putem prăda, important e să ni-i facem părtași pe ceilalți. În felul ăsta îi culpabilizăm și le anihilăm orice tentativă de moralitate. Îi facem prizonieri printr-o lege dată rapid care poartă beneficii speciale pentru o breaslă și putem trăi liniștiți în mizerie morală pentru că apa tulbure va deveni mediul comun al tuturor.

În această logică a fost guvernată România în ultimele decenii. Marii corupți au tot încercat să-i corupă și pe ceilalți pentru a nu se auzi zgomot în jurul propriilor privilegii.

Când au apărut forțe politice noi formate de oameni care resping aceste practici din start - pentru că sunt inacceptabile în setul nostru de valori - au tăbărât pe noi cu aceeași metodă. Cei care au subjugat societatea cu metode securiste, ne-au făcut securiști. Cei care au trăit din corupție și au pompat în propriile buzunare bani din banii statului, ne-au acuzat fals de aceleași lucruri.

Acum încearcă să compromită jurnaliștii crezând că lăcomia e o boală generalizată, așa cum e în mediul politic “nevaccinat” cu moralitate.

România nu are nevoie de categorii speciale cu pensii și tratament special. Orice român care muncește este special și statul trebuie să trateze cu respect egal fiecare cetățean.

România are nevoie de o nouă clasă politică pentru că cea veche se crede, de prea multă vreme, specială”, este reacția lui Cioloș pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine