2020-08-14 18:09

Ciorbea, despre Ordonanţa Toader: Şi Dumnezeu a făcut lumea în şase zile şi în a şaptea s-a odihnit. Aveţi răbdare

 |  17:25
Ciorbea, despre Ordonanţa Toader: Şi Dumnezeu a făcut lumea în şase zile şi în a şaptea s-a odihnit. Aveţi răbdare

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a declarat joi că va aştepta puncte de vedere din partea tuturor asociaţiilor de magistraţi înainte de a analiza ordonanţa pentru modificarea legilor justiţiei.

Victor Ciorbea susţine că nimeni nu poate face presiuni asupra Avocatului Poporului şi a arătat că aşteaptă punctele de vedere pe marginea ordonanţei şi din partea Parchetului General, instanţelor, adunărilor generale ale procurorilor.

"Dumnealor (n.r. - USR) au depus un memoriu prin care au adus diverse argumente referitoare la neconstituţionalitatea OUG 7 şi 8 din acest an. De asemenea, unii dintre ei au subliniat şi oral care ar fi principalele motive pentru care domniile lor consideră că aceasta OUG ar fi neconstituţională. Am folosit acest prilej pentru a le spune două lucruri care îmi stau pe inimă - primul, evident că mă supără faptul că circa 95 % din activitatea instituţiei este complet ignorată. (...) Şi al doilea aspect - mai sunt circa două luni şi două săptămâni până se împlinesc cinci ani de când am depus jurământul, sigur că teoretic e posibilă prelungirea (...) până când noul Avocat al poporului va depune jurământul. Tot teoretică e posibilă şi reînnoirea mandatului. (...). Deocamdată nu am făcut o analiză. (...) I-am dat drumul la analiză. Şi Dumnezeu a făcut lumea în şase zile, în a şaptea s-a odihnit. Mai aveţi puţintică răbdare. (...) Nimeni n-are dreptul să pună presiuni asupra Avocatului Poporului. (...) Analizăm în mod serios şi într-un ritm foarte alert. Vreau ca în modul cel mai serios să analizez această situaţie", a declarat Ciorbea la sediul instituţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

Bă TICăLOSULE!
21 Feb 2019

Fir-ai al dracului de ÎNSEMNAT, CA ȘI LICHEAUA AIA DE BĂSESCU! RĂBDARE SĂ AIBĂ MĂ-TA CU TINE, NU NOI! SYCTIRRR! Vorbele ce aduc vorba despre dumnezeire sau Biblie sună a BLASFEMIE din gura ta spurcată la toate relele! Marș!!!
COADA DRACULUI
21 Feb 2019

handicapat nenorocit blestemat de dumnezeu , scirba ordinra
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz