2020-04-10 00:29

Ciprian Ciucu a mințit la Realitatea. A spus că Mihai Chirică este independent. Edilul PSD va fi în conducerea PNL Iași

 |  19:58
Ciprian Ciucu a mințit la Realitatea. A spus că Mihai  Chirică este independent. Edilul PSD va fi în conducerea PNL Iași

Ciprian Ciucu a mințit la Realitatea. Întrebat într-o emisiune de la Realitatea Plus cum de PNL acceptă PSD-iști în partid, Ciprian Ciucu a spus că Mihai Chirică este independent. La numai o zi, Primarul Iașiului, Mihai Chirică, fost membru PSD - exclus însă din partid după ce a criticat conducerea -, a devenit membru al Partidului Național Liberal, a fost cooptat în Biroul Politic Județean PNL Iași și va fi candidatul acestui partid la Primăria municipiului, anunță într-un comunicat organizația locală a PNL.

„Astăzi, 7 martie 2020, în urma depunerii adeziunii pentru dobândirea calității de membru, primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost cooptat, conform statutului, în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Iași”, informează comunicatul de la PNL Iași.

„Membrii BPJ au aprobat candidatura primarului Mihai Chirica pentru Primăria Municipiului Iași”, se mai spune în comunicat

De asemenea, liderul organizației locale, Costel Alexe, în prezent ministru interimar al mediului, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine