2019-12-07 14:19

CIRC în plen. Ce GEST a făcut Nicolae Bacalbașa în timpul unui DISCURS

 |  22:33
CIRC în plen. Ce GEST a făcut Nicolae Bacalbașa în timpul unui DISCURS

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a început să se strâmbe, vineri, în timp ce un deputat de la opoziție, liberalul Florin Roman, critica de la microfonul plenului Camerei puterea social-democrată pentru că se opune majorării alocațiilor pentru copii.

Totul a început după ce Roman a venit la microfonul plenului și l-a acuzat pe președintele PSD Liviu Dragnea că ”fură de la copii”.

Președintele de ședință, deputatul PSD Florin Iordache, i-a tăiat microfonul lui Roman de mai multe ori, mai ales după ce acesta încerca să spună până la capăt propoziția: ”Cât de cinic poți să fii, ca să furi de la copii!”

CIRC în plen. Ce GEST a făcut Nicolae Bacalbașa în timpul unui DISCURS
zoom

La un moment dat, după un astfel de moment, lângă deputatul PNL a venit și parlamentarul PSD Nicolae Bacalbașa, care ... a început să se strâmbe, așteptând la câțiva centimetri distanță de acesta, să preia microfonul.

După ce liberalul a plecat în banca sa, Bacalbașa a făcut declarații, în stilul său caracteristic: ”Vreau să arat că impotența, când se manifestă, se manifestă la modul grotesc. Și am văzut-o. Colegul a ceut mai înainte cuvântul pentru o problemă personală și are într-adevăr grave probleme personale, pe care eu le-am depistat când a început așa zisa grevă a foamei. Continuă.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
16 Feb 2019

foarte bine sa-l vada oamenii ce poama au votat-un mascarici tiganesc
COADA DRACULUI
16 Feb 2019

CE PRETENTI SA AI DE LA UN TIGAN BORIT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray