2019-10-15 04:28

CIRC în Senat. Un nou protest USR suspendă discursul lui Tăriceanu

 |  13:44
CIRC în Senat. Un nou protest USR suspendă discursul lui Tăriceanu

Este nebunie totală în Senat, la dezbaterile pe Legile justiției. În timp ce Călin Popescu Tăriceanu susținea un discurs, cei de la USR au mers în spatele său cu celebrele mânuțe pe care scrie ”Toți pentru justiție”. Tăriceanu s-a oprit din discurs și a suspendat ședința până ce senatorii USR se vor întoarce în băncile lor.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că suspendă şedinţa până când va fi restabilită ordinea în sală.

Plenul Senatului a început marţi dezbaterea legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, după ce comisia specială condusă de Florin Iordache a finalizat luni seară discuţiile pe marginea actului normativ, iar raportul le-a fost distribuit senatorilor după debutul şedinţei de plen. Opoziţia a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a legii privind statutul magistraţilor, dar cererile au fost respinse prin vot, potrivit News.ro.

Liberalii au fost primii care au solicitat amânarea dezbaterii legii privind statutul magistraţilor. Senatorul Mario Oprea a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a legii 303/2004 şi a legii 304/2004, motivând că regulamentul Senatului prevede că raportul unei legi dezbătute în comisie trebuie distribuit cu trei zile înaintea discuţiei din plen. ”Am primit raportul azi la 10:25”, a spus Oprea.Supusă la vot, solicitarea liberalilor a fost respinsă cu 71 de voturi ”împotrivă” şi 38 de voturi ”pentru”.

Cei de la USR nu dau niciun semn că ar face acest lucru și stau cu toții grupați la prezidiul Senatului: ”Vedem aici pe scenă partidul Securității. Ăsta este partidul Uniunea Salvați România, un partid care se pretinde unul desprins dintr-o mișcare civică”.

UPDATE: Călin Popescu Tăriceanu a reluat lucrările Senatului, chiar dacă cei de la USR nu au părăsit prezidiul.

UPDATE: pentru că spiritele încă sunt încinse, Tăriceanu a solicitat 5 minute de consultări între liderii de grup.

UPDATE: Cei de la USR au cedat și au mers în bănci. S-au reluat dezbaterile în Senat, potrivit stiripesurse.ro.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

ANONIM
19 Dec 2017

Uitați.va la fata lui alexandrescu....de clown...si a mai fost si ministru, cică.....un avorton ca si fost lui sef....
SANITARU'
20 Dec 2017

volodea alexandrescu are un loc rezervat alaturi de nebuna de la metrou cu care se aseamana avand aceiasi privire "profund inteligenta" de psihopat netratat la vreme ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray