2020-02-26 00:42

Cîţu ameninţă că depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Dragnea, Dăncilă şi a mai multor miniștri. Replica Gabrielei Firea

 |  12:10
Cîţu ameninţă că depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Dragnea, Dăncilă şi a mai multor miniștri. Replica Gabrielei Firea

Senatorul PNL Florin Cîţu ameninţă că depune plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dăncilă, a vicepremierului Viorel Ştefan şi a ministrilor Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi Finanţelor, Eugen Teodorovici, ca urmare a proiectului care ar viza suspendarea contribuţiilor la Pilonul ll de pensii.

"Dragnea : This is a holdup (zis iz a holdap)! Ajunge…! Este clar că pe hoţi doar cătuşele îi sperie. Asta se întâmplă cu PSD de trei zile încoace. În cazul in care Liviu, Olguţa, Vasilica, Viorel şi Eugen vor naţionaliza banii din pilonul II de pensii, vă spun ce fac. Voi depune plângere penală împotriva găştii de mai sus pe care o voi semna personal şi vă aştept şi pe voi toţi să semnati alături de mine", scrir Câţu.

El afirmă că "este vremesa lucrurilor serioase", apreciind că nu mai merge cu jumătăţi de măsură.

"Numai aşa îi oprim! Nu mai merge cu jumătăţi de măsură! Este vremea lucrurilor serioase!", spune senatorul liberal în finalul postării.

 În replică, primarul Capitalei Gabriela Firea declară că nu trebuie să fie răsturnată o putere legitimă prin plângeri penale. Firea s-a întrebat, în mod ironic, dacă cei din opoziţie sunt oameni politici şi dacă aşa înţeleg ei să facă politică, ceea ce în opinia ei înseamnă nu mai există democraţie.

Guvernul României vrea să suspende plata contribuţiilor pentru pensiile administrate privat - Pilonul II - în perioada 1 iulie – 31 decembrie, potrivit unui proiect de lege publicat în programul legislativ al Guvernului României pentru acest an, perioada mai – decembrie. Proiectul care vizează suspendarea plăţii contribuţiilor pentru pensiile administrate privat, Pilonul II, în perioada 1 iulie – 31 decembrie, este o propunere a Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNSP), dar aceasta nu va fi pusă în aplicare, a susţinut, duminică, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. În plus, ea a spus că legea pensiilor va fi pusă în dezbatere la finalul actualei sesiuni parlamentare, cel mai probabil în luna iulie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-21Parerea ta...

LIBER
21 Mai 2018

problema este ca in pnl exista slugi ale psd si tradatori .gen alina gorghiu catarama basitul si alti lingatori de p psd ista.foarte bine ca orban a facut plangere penala astia merita inchisoare pe viata pentru nenorocirile care le fac.legi abuzive si neconstitutionale date in interes personal sau in interesul mafiilor.
ANONIM
21 Mai 2018

Se pare ca acest libidinos de câțu nu si A luat azi doza ....de urina .....ii recomand sa nu mai bea de la palmierul STERP.....DAUNEAZA GRAV SĂNĂTĂȚII !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine