2020-03-28 12:00

CÎȚU, pe Facebook: „Trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie. Urmează lucruri FANTASTICE pentru toţi românii!”

 |  11:54
CÎȚU, pe Facebook: „Trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie. Urmează lucruri FANTASTICE pentru toţi românii!”

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă că cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive în economie, iar aceste lucruri au fost făcute „în condiţiile în care în Parlamentul României încă domină socialiştii care în continuare vor suprataxare, naţionalizări şi capuşarea bugetului public”.

„Vom face mai mult pentru români. Pentru toţi românii. Întâi curăţam, împreună, Parlamentul de PSD. Urmează lucruri fantastice pentru toţi românii”, spune el.

„Toată lumea este de acord - fără niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie: - dobânzile scad; - rata inflaţiei scade; - preţul la combustibil a scăzut şi continuă să scadă; - veniturile la buget cresc; - deficitul bugetar scade; - deficitul de cont curent nu mai creşte; - am salvat de la naţionalizare Pilonul ÎI de pensii; - agenţiile de rating consideră alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de ţară; - instituţiile internaţionale şi băncile comerciale îşi revizuiesc în sus estimările pentru creşterea economică în 2020”, susţine Florin Cîţu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El afirmă că guvernarea PNL a făcut din statul român un partener onest al sectorului privat, al cetăţenilor şi al partenerilor internaţionali, iar efectele se văd imediat.

„Am făcut toate acestea în condiţiile în care în Parlamentul României încă domină socialiştii care în continuare vor suprataxare, naţionalizări şi capuşarea bugetului public. Vom face mai mult pentru români. Pentru toţi românii. Întâi curăţam, împreună, Parlamentul de PSD. Urmează lucruri fantastice pentru toţi românii”, mai spune Cîţu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-15Parerea ta...

BANATEANUL
15 Feb 2020

Ce facem cu desfintarea pensiilor speciale?Problema a ramas ca in tren!
CUCUVEAUA DE BETON
16 Feb 2020

ORICUM ..TOT SCARBOSI SI MINCINOSI RAMANETI ,ORICE ATI FACE TREI SFERTURI DE TARA VA URASTE CRIMINALILOR MINCINOSI
OVIDIU
16 Feb 2020

Nu știu ce a fumat ministrul dar vreau și să vad viața atât de roz.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine