2019-07-22 15:36

Cîţu: Rectificarea bugetară arată că PSD are un singur scop - furtul banului public

 |  12:55
Cîţu: Rectificarea bugetară arată că PSD are un singur scop - furtul banului public

Senatorul PNL Florin Cîţu acuză PSD că prin rectificarea bugetară urmăreşte 'furtul banului public'.

"Această rectificare arată clar că PSD are un singur scop - furtul banului public. În acelaşi timp este clar pentru toată lumea că PSD doreşte destabilizarea economiei. Trebuie să mai aflăm cât au plătit (şi cum) partenerii externi (Rusia, Turcia, Ungaria) ai lui Dragnea pentru acest lucru", a scris Cîţu, miercuri, pe Facebook.

El îl acuză pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că "distruge voit economia României", adăugând că rectificarea bugetară are efecte negative asupra finanţelor.

"Dragnea şi Vâlcov arată că sunt hoţi şi mincinoşi. Nu sunt bani la buget iar execuţia bugetară este un dezastru. S-au încasat mai puţin cu 5 miliarde lei faţă de cât era estimat la începutul anului. Cu toate acestea, presiunea de la baronii locali (dar şi cei externi) ai PSD este mare pe Dragnea şi Vâlcov. Pentru a-i satisface, au făcut această rectificare care dă cei mai mulţi bani pentru 'proiectele' baronilor PSD. În acelaşi timp, deşi nu există bani, Dragnea şi Vâlcov plusează şi cresc cheltuielile de personal în sectorul public. Finanţare pentru angajarea în sistemul bugetar a rudelor, amantelor şi 'obligaţiilor'", spune senatorul PNL.

Cîţu susţine că prin această rectificare bugetară, România trebuie să se mai împrumute cu 1,1 miliarde de lei faţă de începutul anului.

"Rectificarea bugetară garantează taxe mai mari în viitor. Este clar pentru oricine că nu poţi să spui că rectificarea bugetară este pozitivă când impactul asupra deficitului este creşterea acestuia. Mai mult, deficitul mare este responsabil pentru creşterea preţurilor, a dobânzilor, supraimpozitarea contractelor part-time, supraaciza, impozitul pe cifra de afaceri, CAS pentru contractele din chirii etc. Şi totuşi, Dragnea şi Vâlcov nu se opresc. Vor să lovească în şi mai multe familii din România crescând deficitul bugetar, ca după aceea să crească şi mai mult preţurile, dobânzile şi bineînţeles taxele", a mai scris liberalul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-08Parerea ta...

ANONIM
08 Aug 2018

MUY câțu....la fața Asta numai MUY bien
BAI HALLOWEN!
08 Aug 2018

sperii lumea ba cartita PNLista cu mintea mucegaita
PRIORITATEA MAFIEI
08 Aug 2018

Protocoale non stop cu Sri ul Telefoane ascultate la toti romanii Procese cu acuzatii false intentate doar celor din opozitie Salarii si pensii taiate HOTII Cu case luate prin fals Flota distrusa si vanduta Ecscursii ale presedintelui non stop cu duamna carmen falsificatoarea de serviciu Minciuni cat cuprinde Presa cu acoperiti Sri condus de un nazi incapabil Procurori corupti si nepregatiti profesional O sefa DNA cu doctorat Copy-paste mincinoasa si proasta aservita mafiei Tara condusa de un Coldea mafiot si un iohannus vanzator de copii pentru organe Guvern de prosti cu rezultate zero Un sef de stat care a cheltuit 9 miliarde de euro pe avioane second hand luate din PortugaliaUn sef de stat chior care a imprumutat 30 demiliarde euro si pe care i a facut disparuti Un sef de stat chior care a batut copii care a rapit ziaristi ca sa fure el rascumpararea UN sef de stat bolnav cu capul care urla la d na prim ministru ca de ce nu i aloca bani mai multi pentru excursii si tot felul de deplasari fara acoperire si care pleaca de vineri si se intoarce miercuri la serviciul sau etc etc etc !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray