2020-07-10 10:03

Cîțu: Succesul IMM Invest este incontestabil; UN RECORD ABSOLUT

 |  12:00
Cîțu: Succesul IMM Invest este incontestabil; UN RECORD ABSOLUT

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susține că succesul IMM Invest este incontestabil, beneficiind de credite 8.368 de firme. Valoarea creditelor acordate depăşeşte 7,2 miliarde ceea ce ministrul anunţă că este ”un record absolut”

"Succesul IMM Invest incontestabil!Până acum: 8368 de firme!!! 7,2 miliarde lei credite acordate!!! Un record absolut! Deja creditele prin IMM Invest reprezintă 10,5% din stocul total de credite în lei pentru companii. Anul trecut rata lunară de creştere a stocului de credite pentru companii era de aproximativ un miliard de lei pe lună. Aşa cum anticipam, IMM Invest, lansat de guvernul PNL, este cel mai important program pentru IMM -uri din ultimii 30 de ani", susţine Cîţu.

IMM Invest este cel mai mare program de susţinere a IMM-urilor din România din ultimii 30 de ani. Principalele avantaje aduse de acesta sunt următoarele: statul asigură până la 90% din valoarea creditului, dobânda creditelor este subvenţionată integral de stat cel puţin până la final de an, zero comisioane legate de garanţia statului, zero comision de rambursare anticipată a creditului, iar perioada de acordare a garanţiei este de până la 72 de luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-29Parerea ta...

DON
30 Iun 2020

Programul este un succes,pentru cei care li s-a aprobat,pentru restul este un esec.Ar fi interesant si numarul firmelor respinse !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz