2020-01-25 14:04

Cîţu: Un oficial care reprezintă o ţară parteneră mi-a spus de şapte politicieni PSD+ALDE, inclusiv miniştri, care vor primi restricţii. "Daddy" deschide lista

 |  13:21
Cîţu: Un oficial care reprezintă o ţară parteneră mi-a spus de şapte politicieni PSD+ALDE, inclusiv miniştri, care vor primi restricţii. "Daddy" deschide lista

Deputatul PNL, Florin Cîţu, scrie sâmbătă, pe Facebook, că a avut o discuţie cu un oficial care reprezintă o ţară parteneră şi care i-a spus că urmează să fie luate măsuri privind restricţii sau refuzarea vizelor pentru şapte politicieni PSD+ALDE. Cîţu menţionează în postare: “Daddy” deschide lista.

“Daddy” deschide lista! Lucrurile sunt pe cale să intre intr-o zona periculoasa. Nu este clar daca si pentru Romania sau doar pentru o parte dintre romani! Am participat la o discutie unde, printre altii, erau prezenti si reprezentatii a doua tari cu care Romania are parteneriate strategice. Unul dintre ei m-a luat deoparte si m-a intrebat ce naiba se intampla cu Romania. Era ingrijorat. Printre altele, mi-a spus foarte clar ca independenta justitiei este vitala in tara lui si in restul tarilor membre NATO. Partenerii nostri cauta cel mai eficient mod de a da un semnal clar Romaniei ca nu sunt de acord cu ce se intampla. Evident vorbea despre atacurile politicienilor la justitie pentru a-si rezolva problemele personal", scrie parlamentarul liberal, pe Facebook.

Florin Cîţu spune că oficialul străin i-a spus că se poate trece la măsuri împotriva unor politicieni, iar printre interdicţii este şi aceea de a participa la întâlniri cu omologii lor.

"Putin contrariat am intrebat: ok, si ce se poate intampla? Atunci mi-a prezentat un scenariu. In opinia lor experienta acumulata pana acum, masurile luate impotriva unor tari care nu respecta democratia nu s-au dovedit eficiente cand au fost aplicate doar statelor (sanctiuni economice, embargou, etc ).A devenit si mai precis cand mi-a explicat ca sanctiunile luata impotriva unor lideri politici sunt mult mai eficiente. Mi-a dat exemplu Rusia, Belarus, Coreea de Nord, Iran. Pe intelesul tuturor, partenerii nostri strategici pot lua masuri impotriva unor oameni politici care genereaza instabilitate in zona. Masurile pot fi de la refuzarea vizelor de intrare pana la interdictia politicienilor de a participa la intalniri cu omologii lor din alte tari, supravegherea conturilor bancare, restrictii la transferurile bancare etc… Toate, sanctiuni deja aplicate unui numar mare de lideri politici", mai scrie Cîţu.

Alesul PNL spune că deja există o listă "neagră" pentru România, iar aceasta conţine numele a şapte politicieni.

"Si acum vine bomba! Exista deja o lista de sapte politicieni din guvern si Parlament care sunt pe cale sa primeasca astfel de sanctiuni. Mi-a dat si cateva nume. Ministri si parlamentari din coalitia PSD+ALDE. Pentru mine este clar, mai ales acum, ca a vorbit foarte serios. Activarea acestor sanctiuni este iminenta. P.S. In noiembrie 2012, fostul premier Adrian Nastase a fost instiintat ca i-a fost retrasa viza de calatorie in aprilie 2012", scrie parlamentarul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-30Parerea ta...

ONANIE MONSTRUOASA
30 Iun 2018

Tu nu te uiti in oglinda .dihanie Esti ca o paparuda nebuna Hai sictir!!!
ANONIM
30 Iun 2018

Aceasta tiranie este asa de secretos ....este vorba de indicatiile ambasadei americane ...ei iau aceste măsuri urmare paradisului de palmier STERP si a scaunelor din pnl si usr...niste jeguri care se dau patrioti ....dar motivul adevarat este zacamantul din marea neagra unde americanii au interese majore...si ne trateaza ca o colonie .daca nu ca irak sau siria...vor redevente cat msi mici si alte avantaje care au fost promisr de palmier...bubosul don guvernul lui...si pnl+ usr
ANONIM
30 Iun 2018

Aceasta dihanie este asa de secretos ....este vorba de indicatiile ambasadei americane ...ei iau aceste măsuri urmare paraciosului de palmier STERP si a scursurilor din pnl si usr...niste jeguri care se dau patrioti ....dar motivul adevarat este zacamantul din marea neagra unde americanii au interese majore...si ne trateaza ca o colonie .daca nu ca irak sau siria...vor redevente cat mai mici si alte avantaje care au fost promise de palmier...bubosul din guvernul lui...si pnl+ usr
AI BELITO BELINI
01 Iul 2018

UN FLEAC . SE DUCE IN RUSIA . DUOA CE AU FURAT PLATFORMELE DE FORAJ MARIN . ACUM VIN STRAINI SA IA PE 2 DOI BANI SI REZERVELE DE GAZE NATURALE DIN MAREA NEAGRA .
RAHATULE"" UN FLEAC""
01 Iul 2018

NU STII SA SCRII'' PROASTA CU PATINE'' CE ESTI!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine