2020-07-07 03:42

CNCD s-a autosesizat ca urmare a declarațiilor Gabrielei Firea referitoare la Ludovic Orban

 |  11:34
CNCD s-a autosesizat ca urmare a declarațiilor Gabrielei Firea referitoare la Ludovic Orban

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma declaraţiilor primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, referitoare la perioada în care Ludovic Orban era viceprimar al Bucureştiului.

Preşedintele CNCD, Asztalos Csaba, a confirmat informaţia, menţionând că procedura este în curs, iar Colegiul ar urma urma să ia anul viitor o decizie referitoare la acest caz.

Potrivit presei centrale, Gabriela Firea a declarat, pe 8 decembrie, pentru un post tv, că prim-ministrul Ludovic Orban, în perioada în care era viceprimar, "stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane pestilenţiale".

Ludovic Orban declarase anterior că la Primăria Capitalei, în perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investiţii importante ar fi fost "aproape egale cu zero".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-12Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
12 Dec 2019

scandalul e pe banii din bugetul Primariei care se tot dau cu dedicatie la firmele de casa ale ei....tzoapa ar fi in stare sa spuna orice doar sa nu scape cascavalul din mana
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz