2020-06-05 09:23

COALIȚIA, la un pas de DESTRĂMARE. Tăriceanu: ”E nefiresc, e o DEZAMĂGIRE!”

 |  17:31
COALIȚIA, la un pas de DESTRĂMARE. Tăriceanu: ”E nefiresc, e o DEZAMĂGIRE!”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu crede că decizia ca cele 2 partide din Alianţă să prezinte candidaţi separaţi la alegerile prezidenţiale şi nu se aşteaptă ca acest lucru să aibă un efect pozitiv, ci din contră.

"Vom continua să fim parteneri corecţi în coaliţia de guvernare, dar sigur că în teritoriu pot apăraea probleme. Sigur că în urma deciziei ca fiecare partid să aibă candidat separat nu mă aştept ca lucrurile să meargă mai bine. ci din contră. Candidatura separată nu presupune însă o rupere a coaliţiei de guvernare. Voi face toate eforturile pentru o campanie corectă şi cu respect faţă de doamna presedinta PSD. Acest lucru nu înseamnă că nu va trebui să subliniez care sunt defectele sau lipsurile pe care ceilalţi contracandidaţi le au", a declarat  Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a fost nominalizat miercuri drept candidat la preşedinţie din partea formaţiunii politice pe care o conduce, la o zi după ce partenerii de Alianţă de la PSD au nominalizat-o pe Viorica Dăncilă.

„În PSD bântuie un sentiment defetist. Își propun prea puțin, maximum sa ajungă în turul 2 dar nu își pun problema sa câștige alegerile prezidențiale”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

„PSD nu consideră câștigarea alegerilor un obiectiv realizabil. Noi ne dorim sa le câștigăm”, a conchis șeful ALDE.

Tăriceanu a mai spus că Victor Ponta și partidul său, Pro România, ar fi fost de acord cu o coaliție formată din PSD, ALDE și Pro România, care să-l susțină pe el pentru alegerile prezidențiale, dar că Viorica Dăncilă i-a spus că PSD vrea propriul candidat.

„Luăm act de acest lucru. Nu a fost o surpriză, dar e o dezamăgire”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24

In legatura cu acest articol...

TĂRICEANU, desemnat de conducerea ALDE drept candidat la alegerile prezidențiale

ATAC dur dinspre USR la adresa lui IOHANNIS: „Numirea noilor miniștri de Interne și Externe, DEZONORANTĂ pentru președinte!”

Dăncilă pune deja PRESIUNE pe noul șef de la CNAS
Parerea ta...

CHIAR DEZAMăGIRE...
12 Aug 2019

cum de mai ești în funcție și în politică! Te salvează tripla funcție, una derivând din cealaltă, ca proptea, altfel...nu se explică cum de unul care are mâinile acoperite mănuși ca să nu i se vadă sângele, sprijinit în compas, ”cugetă” la învârteli legiferate pentru că politicu-i permite, iar gradele de pe umăr alături de șorțul matlasat fiind SIGURE pentru salvare/scăpare...ca mulți alți fârtați!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine