2020-03-29 02:27

Codrin Ștefănescu a RĂBUFNIT la adresa lui Marcel Ciolacu după suspendarea Sorinei Pintea

 |  00:02
Codrin Ștefănescu a RĂBUFNIT la adresa lui Marcel Ciolacu după suspendarea Sorinei Pintea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a explodat la adresa actualului șef, Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că a instaurat tăcerea în partid, în momentele în care Pintea are nevoie de apărare. Mai mult, Ciolacu a anunțat că Pintea a fost suspendată din PSD, după ce a fost arestată.

”Este incredibil cum este umilitā o femeie in Romania lui 2020! Care nu a primit in viata ei o amenda de circulatie si nu este un pericol public. Insa halucinant este modul in care se pozitioneaza PSD-ul condus de Ciolacu in aceste momente! Si nimeni din partid nu scoate o vorbā despre colega noastrā aflatā intr-un moment de cumpānā din viata ei. Regret ca v-am apārat ani la randul de atacurile altora! Promit cā nu mai fac asta! Pentru ca nu meritati!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

FANE GLONTZ
04 Mar 2020

SINT FOARTE CURIOS SA AUD CE VA ZICE CIOLACUL LA APROPIATA TA ARESTARE BAI DICKHEAD .
LUCRATOR CU GURA
04 Mar 2020

Narozilor . Functiile se dau dupa contributia in bani la partid . Foarte simplu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine