2020-08-04 23:08

Codrin Ștefănescu acuză TRĂDARE în PSD: "Adevarata bătălie abia începe!"

 |  17:34
Codrin Ștefănescu acuză TRĂDARE în PSD: "Adevarata bătălie abia începe!"

Fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis, duminică, după ce a pierdut cursa din Congresul PSD, că a fost trădat de colegi din partid pe care i-a apărat și susținut și că aceștia i-au arătat „fața oribila a ceea ce urmeaza” sa devina PSD. Codrin Ștefănescu zice că „adevarata bătălie abia începe” și a spus că îl apreciază pe Liviu Pleșoianu.

„Vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut in toate aceste zile! Vreau sa le multumesc celor 466 de colegi care m-au votat la Congres! Voi mi-ati demonstrat ca exista inca curaj si oameni de caracter. Vreau sa le multumesc si celor care m-au tradat! Mult mai multi! Oameni pe care i-am sustinut si apārat. Voi mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand.

Adica lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant. Ceea ce nu voi accepta niciodatā! Il voi sustine pe Liviu Plesoianu ptr alegerile prezidentiale daca ramane consecvent ideii de a candida! Ceea ce imi doresc cu adevarat! Adevarata batalie abia incepe!”, a scris Codrin Ștefanescu pe Facebook.

Viorica Dăncilă a fost aleasă, ieri, preşedinte al PSD cu 2828 de voturi ale delegaţilor la congresul extraordinar de sâmbătă, fiind urmată de Liviu Pleşoianu cu 715 voturi. Eugen Teodorovici a devenit preşedinte executiv, iar Mihai Fifor - secretar general. Viorica Dăncilă este prima femeie care devine preşedinte al PSD.

Pentru funcţia de preşedinte al partidului au candidat Viorica Dăncilă - 2828 de voturi, Ecaterina Andronescu - 50, Şerban Nicolae - 375 şi Liviu Pleşoianu - 715.

La funcţia de preşedinte executiv au candidat Eugen Teodorovici - 2463 de voturi, Daniel Suciu - 1358 şi Daniel Florea.

Pentru funcţia de secretar general au fost în competiţie Mihai Fifor - 2366 voturi, Codrin Ştefănescu - 466, Gabriel Petrea - 717, Rodica Nassar şi Felix Stroe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-30Parerea ta...

FANE GLONTZ
01 Iul 2019

BAI NESIMTITULE , TU NU INTELEGI CA TE URASTE TOATA LUMEA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz