2020-07-03 16:50

Codrin Ștefănescu, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu Olguța Vasilescu

 |  21:21
Codrin Ștefănescu, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu Olguța Vasilescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a anunțat la RomâniaTV că partidul o susține în continuare pe Olguța Vasilescu pentru un portofoliu în ciuda opoziției președintelui Iohannis și că partidul nu ia în calcul un alt nume. Totodată, sunt discuții de oportunitate legate de o plângere penală împotriva șefului statului.

”Nu avem niciun alt nume, in presa in siteurile securistoide s-a emis teoria ca PSD e impartit in 2 , nu exista asa ceva, partidul este unificat, suntem in aceeasi echipa si sustinem pe Olguta si Draghici, suntem siderati de cum reactioneaza presedintele boicotand Romania si trebuie sa ne adaptam sa gasim solutiile legale si constitutionale in acest conflict” a declarat Codrin Stefanescu la Rtv.

Secretarul general al PSD a făcut și câteva referiri la intenția partidului de a depune o plangere penală împotriva președintelui Klaus Iohannis:

”Este o solutie si asta, raman la parerea ca trebuie sesizata CCR pe conflic de constitutionale, ca e pe langa lege, presedintele poate respinge un ministru in conditiile legii cand e condamnat, nu o poti refuza pe Olguta ca vorbeste despre abuzurile facute de DNA, asta e chestie de oportunitate, premieurl decide si electoratul alege la vot” a mai precizat Stefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-11Parerea ta...

ANONIM
12 Feb 2019

OLPUTA URSOICA A CUMPARAT CASOIU DE LA CLANURI TIGANESTI CU JMENURI BANCARE
ANONIM
12 Feb 2019

CAP DE SULA CIRCUMSCRISA , CU BILA BAGATA IN CAP . A LUAT TERENURI DE LA INSTITUTUL PASTEOR SI LE-A VINDUT CU 20 MILIOANE EURO , IN PRELUNGIREA GIULESTI
VADIM
12 Feb 2019

Cap de p...la si largutza au fost dati afara de vadim tocmai pentru ca erau incompetenti si hoti. CVTudor spunea despre '' largutza'' ca nu e buna la nimic , in schimb ii plac '' BANII , BARBATII SI BAUTURA '' CÂTA DREPTATE AVEA VADIM. LARGUTZA ARE MEREU CAPUL PLIN DE ALCOOL. DE ACOLO VIN SI IESIRILE VIRULENTE LA TOT CE O INCONJOARA.
ANONIM
12 Feb 2019

Circumcisa, analfabetule. Dar sigur nici nu stii ce e aia!
FREACA MENTA
12 Feb 2019

GUZGANUL ROZALIU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz