2019-12-11 06:07

Codrin Ştefănescu, ANUNȚ despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: «Are dublă hernie de disc şi...»

 |  10:43
Codrin Ştefănescu, ANUNȚ despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: «Are dublă hernie de disc şi...»

Liviu Dragnea are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

„Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică - n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a spus Codrin Ştefănescu.

Potrivit lui Ştefănescu, diagnosticul medicilor este dublă hernie de disc.

Liviu Dragnea a fost prezent, sâmbătă, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizaţia locală. Şeful PSD a vorbit celor prezenţi o bună bucată de timp. La puţin timp după declaraţii, Liviu Dragnea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

GOLANIE BOLSEVICA
17 Mar 2019

Borfasul national draknea s-a internat pentru a scapa de audierile din data de 18. 03. 2019 de la parchet. Porkarul vrea sa mai prelungeasca perioada de libertate. NU SCAPI GUNOI BOLSEVIC DE PUSCARIE.
ANONIM
17 Mar 2019

UNDE SUNT ELITELE ACTUALE ELE POPORULUI ROMAN...?!? PUIUL DE MILITIAN DE TELEMORMAN ASA A FACUT TOATA VIATA SI-A LUAT SCUTIRE MEDICALA pentru a evita confruntarile vietii, cand mergea la scoala, la serviciu SI ACUM CANDA TREBUIE SA MEARGA LA ICCJ pentru a da cu subsemnatul ca infractor condamnat . UN NAROD, RETARD, TICALOS, ETC. poate decide viitorul unei natii...............romani treziti-va pana nu disparem de pe harta lumii.....
FIULER DE TELEORMAN
17 Mar 2019

A LUAT-O LA UMERI CRACI , PREA MULT . IA DAT DE 3 ORI PE NOAPTE , URMEAZA DE 4 ORI , IN A 5 SAPTAMINA IL DUCE IN CARUCIOR , IAR IN A 6 ESTE PE MOARTE . SCAPA TARA DE MAFIOTUL SEF DE ALEXANDRIA . DE ATITEA FEMEI METRESE PROMOVATE , SA INBOLNAVIT . CIND TREBUIE SA MEARGA LA PROCES , SA INBOLNAVIT DE PELAGRA
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
17 Mar 2019

asta este ceea ce prezinta mafia tiganeasco-bolsevica psd-flausati in parlament...gunoaie,curve,talhari,mafioti
ANONIM
17 Mar 2019

MA DAR AL DRACU , LA VINATOARE CU BORFASI PSD NU MAI ERA BOLNAV ? NU A CLONCANIT NICI O DATA DE BOALA FANTOMA INCHIPUITA . SA SE DUCA LA TURCI SA IL IA PE LA SPATE
PĂPUȘARII:
18 Mar 2019

GDS ȘI ICR SUNT STRUCTURI POLITICE MASONICE FASCISTE ”MASCATE” CARE COORDONEAZĂ ÎNTREAGA CLASĂ POLITICĂ, TOATE PARTIDELE DIN ROMÂNIA ȘI CONDUC, DISTRUG, JEFUIESC ROMÂNIA ȘI EXTERMINĂ NAȚIA ROMÂNĂ GDS ȘI ICR, FOSTELE PCR ȘI UTC GDR și ICR controtează tot în România, numesc minștrii, ambasadorii, consulii, Șefi ai Serviciilor de Informații și altele. Fabrică și impun legi instituților din România, VÂND și DISTRUG România și EXTERMINĂ nația română. Andrei Pleșu (GDS – Brucan), Vladimir Tismăneanu, Horia Patapievici, Gabriel Liiceanu, Pipidi Mungiu și alții (Stelian Tănase, Mircea Dinescu, Neagu Djuvara, Rodica Culcer co-participanți la sistem...) sunt și semnatarii DECLARAȚIEI DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA-UNGARIA solicitând DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI, ÎNFIINȚAREA REPUBLICII TRANSILVANIA și revenirea Regelui Mihai la putere (între timp a și murit...dar urmașii lui, papă milioane de euro pentru ”întreținerea” lor); GDS și ICR sunt organizatorii și participanții atrocităților din 15-29 martie 1990 de la Târgu Mureș și 13-15 iunie 1990 de la București – MINERIADA și controlând toată media din România: TVR, TVR CULTURAL (care între timp s-a dus...), REALITATEA TV, EVENIMENTUL ZILEI, CURENTUL, PRIMA TV. PREȘEDENȚIE: ION ILIESCU, EMIL CONSTANTINESCU ȘI TRAIAN BĂSESCU Membri GDS și ICR sunt în TOATE COMISIILE PREZIDENȚIALE, renumita Comisie pentru condamnarea crimelor comuniste din România: COMISIA BĂSESCU – GDS – TISMĂNEANU. Aici se fabrică și se impun legile în România și stabilesc cum să vândă România și la CINE, ori REDUC SALARII și PENSII sau ÎNCHID ȘCOLI și SPITALE, mai nou, SOLICITĂ ca managerii din Regiile Statului Român să fie ÎNLOCUIȚI CU MANAGERI STRĂINI pe care SĂ-I PLĂTIM CU ZECI ȘI SUTE DE MII DE EURO LUNAR, dar pentru români e cacealmaua GDS și ICR și este mereu CRIZĂ, NU SUNT BANI, dar pentru asociații, fundații și ONG-uri sunt
SUNT BANI.
18 Mar 2019

GUVERN = GDS și ICR propun miniștri în Guvernele României, CÂND și CUM să modifice structura guvernamentală, pentru interesul lui Șoroș &Co, a ISRAELULUI și UNGARIEI și-a altora, iar toate acțiunile lor se pun în aplicare prin ORDONANȚĂ DE GUVERN, FĂRĂ APROBAREA PARLAMENTULUI sau A PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI, pentru distrugerea și jefuirea României și exterminarea nației române, PRIN RENUMITELE ARME MASONICE FASCISTE SIONISTE: PRIVATIZARE, RESTRUCTURARE ȘI DISPONIBILIZARE și toate acestea, FĂRĂ SĂ ÎNTREBE POPORUL ROMÂN DACĂ E DE ACORD SAU NU, FAC CE VOR ȘI CÂND VOR. PARLAMENT = Membrii GDS și ICR sunt și parlamentari, deputați și senatori, dar TOT PARLAMENTUL României ESTE O MAȘINĂ DE VOT A GDS-lui și ICR-lui, care APĂRĂ și SUSȚIN interesele ȘEFILOR superiori DIRECȚI: ȘOROȘ & CO, ISRAEL, UNGARIA, FRANȚA și alții, iar pe ordinea de zi: vânzarea României, Roșia Montană, extragerea gazului de șist, reducerea salariilor și pensiilor, închiderea școlilor și spitalelor și altele. VIERMI ȘI CIUMPALACI = Cetățenii români jefuiți: CARITAS, FNI-SOV-GELSOR, SAFI, sărăciți, înfometați și uciși fără milă. Cei care prin taxe și impozite susțin financiar toată clasa politică, inclusiv membrii GDS și ICR care, de fapt, sunt continuatorii PCR-lui și UTC-lui, ACELEAȘI PERSOANE, ACEIAȘI MEMBRII DE PARTID, dar de data asta avem o altă ”STRUCTURĂ POLITICĂ MASONICĂ FASCISTĂ”, care se găsește pe o treaptă superioară și care conduce și coordonează toate partidele politice și politicienii din România, iar pentru cine NU crede, SĂ PRIVEASCĂ ALTĂ ASOCIAȚIE: UDMR-ul CARE PARTICIPĂ LA DISTRUGEREA ROMÂNIEI.
LUPTA FINALĂ
18 Mar 2019

A DOUA SOVIETIZARE A ROMÂNIEI, prima a avut loc după lovitura de stat de la 23 August 1944, atunci când Regele Mihai i-a invitat pe Antonescu și minștrii săi la Palatul Regal și pe care I-A BĂTUT, CIOMĂGIT ȘI SECHESTRAT CU SERVITORII ȘI PAZA REGALĂ, PÂNĂ AU VENIT RUȘII ÎN LUNA SEPTEMBRIE ÎN ROMÂNIA ȘI I-A PREDAT RUȘILOR, IAR DUPĂ 1991, SE ADUC CETĂȚENI STRĂINI, BASARABENI-RUȘI LA STUDII GRATUITE, MASĂ, CAZAARE, BURSĂ ȘI TRANSPORT, CA SĂ ÎNLOCUIASCĂ CETĂȚENII ROMÂNI DIN INSTITUȚIILE STATULUI. JAFURI NAȚIONALE: IMGB, REPUBLICA, DACIA, ARO, TRACTORUL BRAȘOV, AUTOCAMIOANE BRAȘOV, BANCOREX, FNI, SAFI, GELSOR, FLOTA, ȚIGARETA II. Ce-au păzit ANI, CSM, DNA?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray