2019-12-05 22:43

Codrin Ștefănescu anunță AMÂNAREA ședinței CEX al PSD. Care e motivul

 |  17:11
Codrin Ștefănescu anunță AMÂNAREA ședinței CEX al PSD. Care e motivul

Conducerea PSD a decis amânarea cu o săptămână a ședinței Comitetului Executiv al PSD în care trebuia să se discute remanierea Guvernului Dăncilă pe motiv de dosar de candidat al procurorului general, Augustin Lazăr. „Domnul Tudorel Toader urmează să iasă cu documentul din mapa profesională şi o să fie scandalul cât Munţii Carpaţi”, a explicat Ștefănescu.

„Motivul amânării este că domnul Tudorel Toader urmează să iasă cu documentul din mapa profesională şi o să fie scandalul cât Munţii Carpaţi. De şapte zile, Iohannis tace. Cioloş tace şi Prună nu-şi mai aduce aminte de nimic. Iar opinia publică este extrem de interesată de acest lucru, pentru că nouă ni s-a spus mereu că suntem un partid de penali, «ciuma roşie», şi că preşedintele Iohannis nu a fost niciodată cercetat penal şi nu există niciun document în sensul ăsta, ca să aflăm că de fapt a fost cercetat în nouă dosare care au fost clasate pe vremea când domnul Lazăr era şef acolo. Și, mai mult, unul din ele, probabil mai complicat, a fost trecut şi în mapa lui profesională în momentul în care a candidat alături de Codruţ Olaru şi Oana Schmidt Hăineală pentru funcţia de Procuror General al România. Aceste aspecte care vor fi dezvăluite în public de către părţile implicate este un subiect extrem de important pentru români şi atunci am luat această hotărâre de a amâna discuţia noastră internă”, a declarat Ştefănescu, într-o intervenție la Antena 3.

Miercuri ar fi trebuit, potrivit unor surse, să aibă loc o ședință a Comitetului Executiv, în care să se decidă, printre altele, în privința remanierii Cabinetului Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-30Parerea ta...

PSD
31 Oct 2018

dragnea este terminat si guvernul infractorilor dancila este la tomberon.prim ministru corina cretu cu un guvern de profesionisti care sa se ocupe de infrastructura scoli spitale eliminarea supraccizei si a taxelor introduse de mafia din ministere si nu de atacarea justitie si stresarea oamenilor.iohannis o va nominaliza are sustinere psd-isti normali la cap.dragnea nu mai are sustinere decat de la infractori si de la sclavii din saracia teleorman .orice om normal la cap stie ca intrarea in alegeri cu dragnea si gasca de hoti este sinucidere.ratatul de codrin stefanescu sugatorul lui vadim vorbeste la luna .sa se duca la aurolacii lui din canalele bucurestiului.
# SUSPANS
31 Oct 2018

Pauză publicitară ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray