2020-06-05 21:44

Codrin Ștefănescu anunță PRĂPĂDUL: Miting de 120.000 de oameni în București

 |  21:21
Codrin Ștefănescu anunță PRĂPĂDUL: Miting de 120.000 de oameni în București

PSD vrea să organizeze, miercurea viitoare, un miting de 120.000 de oameni în București, a declarat secretarul general al partidului. Codrin Ștefănescu a mai precizat, pentru G4Media, că PSD se va asigura că nu vor fi incidente.

”Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Întrebat cum se va asigura partidul că nu vor fi incidente la miting, având în vedere numărul mare de participanți estimat, Ștefănescu susține că partidul va lua măsuri să nu existe probleme.

”Suntem pregătiți pentru asta. Noi am arătat întregii țări că știm să ne ținem oamenii în frâu. Nu am răspuns la provocări. Au fost foarte mulți care au vrut să facă contramanifestații. Ai noștri abia i-am potolit. La fel o să-i lăsăm pe cei dela PNL să-și facă singuri mitingul și le promitem că nu trimitem măcar un om să le perturbe mitingul electoral, să arunce cu pietre, ceea ce face guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atâta puhoi PSD, e periculos să nu ținem lucrurile sub control. Îi cunoaștem pe toți, le știm numerele de mașină, laptele pe care l-au supt, știm unde vor veni și nu vor fi probleme”, a mai declarat secretarul general al PSD.

Potrivit surselor G4Media.ro, decizia ar fi fost luată marți seara după mai multe ezitări. Cel care ar fi insistat pentru organizarea mitingului ar fi fost secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Chiar dacă PSD speră să adune peste 100 de mii de oameni la Romexpo, capacitatea locului ar fi de maxim 40.000.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-14Parerea ta...

CIORDILA DICKHEAD
14 Mai 2019

sunteti terminati bai capdesula.bye bye PSD-telemorman
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
15 Mai 2019

A furat terenurile institutului Cantacuzino , mincinos notoriu , instigator . Desfintarea pensilor primarilor si cele speciale . iar asociatiile revolutionarilor tin cu ei . Daca se constata ca Iliescu a dat lovitura de stat , atunci peste 100 000 de pensi speciale dispar
VIN OAMENI VERZI ROSI ,NAZI !
15 Mai 2019

Nu ti e rusine analfabetule ,nazi Cand s a predat la gramatica articolul hotarat tu primeai droguri la gardul scolii Derbedeule nazist!Analfabeti ,inceti la minte ,putori si drogati Asta sunteti !siktir !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine