2020-07-11 17:58

Codrin Ștefănescu, atac la Iohannis și Orban: Stopați abuzurile și anchetele la adresa medicilor

 |  10:21
Codrin Ștefănescu, atac la Iohannis și Orban: Stopați abuzurile și anchetele la adresa medicilor

Codrin Ștefănescu îl critică pe președintele Klaus Iohannis chiar și după ce acesta a anunțat că medicii vor primi un spor lunar de 500 de euro pentru a rămâne în spitale. Fostul secretar general al PSD le cere lui Iohannis și Orban să ia măsuri pentru ca medicii să nu mai fie terorizați cu anchete.

„A zis Iohannis cā 500 de euro pe lunā,pentru medicii aflati in linia intäi ,e un onorariu onorabil. Cā Ludovic admite cā e mega onorabil. Nu, nu este! Nici pe departe! Mai bine incetati hārtuirea medicilor! Inchideti dosarele penale deschise pe numele lor! Un doctor anchetat se concentreazā pe invinuirile care i se aduc, nu pe salvarea pacientilor!

Pentru cā nu-i mai arde de asta! Stopati abuzurile, anchetele si vänātoarea lor! Cereti-le scuze public si anulati tot! Prin lege, ordonantā sau ce vreti voi. Incetati umilirea medicilor români! Dati-le sansa sā-si facā meseria asa cum stiu ei. Se aude, Ludovic?", scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-03Parerea ta...

NICU
03 Apr 2020

Cum poate un infractor sa dea indicatii despre ce si cum? Sau se trezeste pe vremea cand puscariasul il lua cu el peste tot? Acest individ nu a facut nimic altceva decat sa tina legatura cu interlopii lui Dragnea,dezagreabil...
VIOREL
03 Apr 2020

...Se pare ca acest individual a fost atins de virus...cine plate sa l mai bage in seams,este unul din personajele ce au ingropat psd
CUCUVEAUA ROZI-BETON
03 Apr 2020

De virus a fost atins fatalaul vostru alogen si toata sleahta voastra de drogati si prosti Ati adus tara pe culmile disperariiTara nu are sef CSAT pentru ca seful este un homalau ecscroc care sta si lancezeste si nu stie ce sa faca A luptat sa ajunga sus dar palaria este prea mare Cand a inceput nebunia ,el fatalaul era preocupat cu anticipatele Se scremea din mintea sa putina sa gaseasca ceva si sa faca inca un rau tarii acesteia pe care a tradat o si a batjocorito el cu POHONTU amantul si cu secoritatea El cu hienele sale limberale si criminale Hai sictir si duceti va dracului de putori rele !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz