2020-08-06 04:18

Codrin Ștefănescu continuă DEZVĂLUIRILE: ”Am fost VÂNAȚI și HĂRȚUIȚI”

 |  19:11
Codrin Ștefănescu continuă DEZVĂLUIRILE: ”Am fost VÂNAȚI și HĂRȚUIȚI”

Codrin Ștefănescu, candidat la Congresul PSD continuă seria dezvăluirilor după ce joi a transmis o scrisoare deschisă colegilor săi înainte de Congres.

„Am spus că nu am cum să uit abuzurile inimaginabile la care au fost supuși colegii mei toată țara. Nu vreau să șterg din memorie anii în care am fost vânați și hărțuiți. Mulți jurnaliști de curaj, printre care și cei de la Antena 3, au fost alături de noi în aceste bătălii și mulți au plătit scump pentru curajul lor. Am spus că nu vreau să uit ce am promis românilor, că în România nu vor mai fi abuzuri” a dezvăluit Ștefănescu la Antena 3.

Social-democratul a vorbit și despre îndemnurile pe care le-a transmis colegilor săi înainte de Congresul decisiv pentru PSD:

”Am spus că nu vreau ca partidul să capituleze necondiționat, așa cum și-ar dori unii. Am spus lucruri din inimă unor colegi de partid care au trecut prin multe bătălii și care au avut mult de suferit. Asta e ceea ce gândesc eu”, a spus Codrin Ștefănescu, care candidează pentru funcția de secretar general al PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ - BONTON
27 Iun 2019

Justitia lui johanus, justitia pe care acest individ impreuna cu Coldea ,codrutzasi Maior au incalecat o si au facut nelegiuiri in numele luptei anticoruptie si facand dosare false La umbra,, anticoruptiei'' au fost inchisi sute de oameni nevinovati care acum primesc achitari pe banda rulantaMulti au murit, multi s au sinucis Pe ei nimeni nu i judeca desi johanus are 70 de dosare penale Dar ii va veni randul si lui caci roata se invarte!
INTUNECAREA MINTILOR LUMINATE
27 Iun 2019

ALBA - NEAGRA din PSD ? Pe marginea acestui joc stau de pomana milioane de oameni inteligenti privind chiar in gol. Romaniii care refuza sa munceasca inteligent dar au salariile marite cu generozitate. Tacerea si nepasare lor este cea mai buna arma de a distruge o tara frumoasa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz