2019-07-15 21:40

Codrin Ștefănescu CONTRAATACĂ: Propune înlocuirea Gabrielei Firea de la București

 |  23:40
Codrin Ștefănescu CONTRAATACĂ: Propune înlocuirea Gabrielei Firea de la București

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că, la alegerile pentru şefia organizaţiei social-democrate din Bucureşti, o va propune şi susţine pe Ecaterina Andronescu. În prezent, filiala PSD Bucureşti e condusă interimar de Gabriela Firea.

"La alegerile de la PSD Bucureşti o voi propune şi o voi susţine pe doamna Andronescu, iar pe domnul viceprimar voi propune în CEx excluderea acestui personaj din rândurile PSD", a afirmat Codrin Ştefănescu, într-o intervenţie telefonică vineri la România TV.

Acesta a vorbit şi despre discuţiile pe care le-a avut cu consilierii generali care i-au transmis că nu mai sunt dispuşi să voteze tot ce "vine în plinc de la doamna primar general".

Declaraţiile lui Ştefănescu vin ca reacţie la acuzaţiile Gabrielei Firea care a spus că secretarul general adjunct al PSD a pus la cale, în sediul central al partidului din Kiseleff, sabotarea sa ca edil prin întoarcerea împotriva ei a consilierilor generali social-democraţi.

"«Domnule, noi suntem aleşi de bucureşteni, ştim exact ceea ce vor bucureştenii, ştim exact care sunt priorităţile şi care este programul de guvernare al PSD, inclusiv la Capitală, ştim nişte lucruri foarte concret din tot ceea ce bucureştenii cer în mod explicit şi nu mai sunte disponibili să votăm tot ce ne vine în plic de la doamna primar general.». Asta mi-au spus mie astăzi (vineri – n.r.) o parte din consilieri aici la sediul central", a povestit Ştefănescu la postul de televiziune.

Acesta a adăugat că, până la momentul acestor acuzaţii împotriva sa, nu avea un conflict cu primarul general al Capitalei. În opinia sa, este o greşeală faptul că Gabriela Firea încearcă "să îmi pună pumnul în gură" deoarece sunt social-democraţi care vin la sediul PSD.

"Nu aş fi vrut să ies în spaţiul public cu aşa ceva. Eu consideram că este bucătăria internă a partidului şi se discută în interior. Doamna Firea a ieşit public pe două posturi de televiziune şi a început să facă acuzaţii vizavi de colegii noştri din conducerea centrală a partidului. Prin urmare îi răspund. Doamna Firea a spus că avem un conflict. Nu avem. Din momentul acesta poate că-l avem. Am rugat-o să vină la sediul central al partidului. Dacă doamna Firea încearcă să îmi pună şi mie pumnul în gură pentru că sunt membrii PSD care vin la sediul de partid este o greşeală totală", a completat Codrin Ştefănescu.

Întrebat dacă festivalurile organizate de Primăria General în această vară, în week-end şi concertul Rod Stewart la Bucureşti făceau parte din programul de guvernare al PSD Bucureşti, când a candidat Gabriela Firea, Ştefănescu a răspuns: "Nu, acestea sunt chestiuni de imagine ale primarului general. Sunt foarte multe lucruri pe care ni le-au reclamat consilierii municipali că se întâmplă şi atunci spunem lucrurilor pe nume. Nu, sunt acţiuni care sunt benefice pentru Bucureşti şi acţiuni care poate nu ar trebui să se facă şi ar trebui să ne axăm pe chestiuni mult mai importante".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19

In legatura cu acest articol...

Continuă SCANDALUL în PSD. Firea acuză un plan de SABOTARE pus la cale la partid

Băsescu îi RĂSPUNDE Gabrielei Firea: ”Nu se mai oprește din MINCIUNĂ”

Klaus Iohannis cheamă partidele la CONSULTĂRI
Parerea ta...

ANONIM
20 Oct 2018

UN NENOROCIT OBRAZNIC , SARLATAN COMUNIST . LEGAT DE PICIORE SI TRAS DE CAI , PRIN BUCURESTI
CODRIN CAP DE P...LA
20 Oct 2018

Acest impostor educat in stil extremist de wc tudor nu stie nici astazi ca primarii sunt alesi , nu numiti de mafia psd. Cei mai nesimtiti si tupeisti in psd sunt fostele slugi ale lui vadim , acest golan interlop si mahalagioaica olputza muisilescu. Niste gunoaie bolsevice.
GHERTOI ROSU
21 Oct 2018

UN GHERTOI ROSU INPUTIT , CARE O VIATA INTREAGA A FOST = LUCRATOR CU GURA = LA PSD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray