2020-07-07 10:21

Codrin Ștefănescu dă SEMNALUL în PSD la Giurgiu: ”Să rămânem UNIȚI. Urmează niște zile FIERBINȚI”

 |  19:44
Codrin Ștefănescu dă SEMNALUL în PSD la Giurgiu: ”Să rămânem UNIȚI. Urmează niște zile FIERBINȚI”

Codrin Ștefănescu a declarat joi, la Giurgiu, unde senatorul Niculae Bădălău candidează pentru șefia organizaţiei judeţene a PSD, că vor urma „niște zile mai fierbinți la centru” și din această cauză este nevoie ca social-democrații să rămână uniți, deoarece cei care „nu au reușit din exterior„ să divizeze partidul „încearcă din interior” acum.

„Avem foarte mulți dușmani, vorbim de lucruri absolut odioase”, a spus Ștefănescu, invocând mișcarea „# rezist” și „statul paralel”.„De ani de zile am fost loviți fără milă de o forță ilegitimă și ilegală și am reușit să trecem peste”, le-a spus secretarul general adjunct al PSD membrilor filialei Giurgiu.Codrin Ștefănescu a subliniat că „este obligatoriu să rămânem uniți” și și-a exprimat speranța că PSD Giurgiu îi va da mandat lui Niculae Bădălău „să facă tot ce îi stă în putință omenește” astfel încât „să nu existe nici măcar o fisură în partid”.„Trebuie să rămânem uniți pentru că mai avem foarte puțin”, „să-i dați mandatul acesta lui Niculae Bădălău”, a repetat Codrin Ștefănescu, înainte de a admite că „vom avea niște zile mai fierbiți la centru”, transmite Hotnews.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-13

In legatura cu acest articol...

Dragnea, pus la COLȚ în PSD. Ce urmează pentru liderul partidului în zilele următoare

Senatorul Niculae BĂDĂLĂU, ales președinte al organizației PSD Giurgiu

Guvernul a ȘTIUT. SRI a informat din iunie 2016 despre pericolul PESTEI PORCINE. Urmează un alt virus

Șeful PSD Vaslui: ”Sunt de acord cu ÎNLĂTURAREA lui Liviu Dragnea”. Ce CONDIȚII pune
Parerea ta...

CODRIN CAP DE P...LA.
13 Sep 2018

Acest slugoi reprezinta politrucul de tip sovietic , lingator de kur al lui vadim apoi nastase , geoana , ponta si acum a puscariasului draknea. Cine urmeaza vom vedea. El este perseverent in lins si puli.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz