2020-08-07 01:16

Codrin Ştefănescu deplânge noua atitudine a Vioricăi Dăncilă faţă de UE

 |  09:28
Codrin Ştefănescu deplânge noua atitudine a Vioricăi Dăncilă faţă de UE

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, resimte lipsa ex-liderului PSD, Liviu Dragnea. Ştefănescu a descris starea de spirit din partid printr-o postare pe pagina de socializare

''Vorba aia : ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate ! Cam asta-i starea de spirit...'', a scris Ștefănescu pe Facebook.

Postarea lui Codrin Ştefănescu pare a fi provocată de schimbarea de atitudine a premierului Viorica Dăncilă la Bruxelles, unde şeful Guvernului a afişat o poziție constructivă şi nu una ostilă, ca pe vremea când Liviu Dragnea era în libertate şi îi trasa premierului modul de abordare a problemelor.

Şefa Guvernului a avut întâlniri cu primii doi oameni din Comisia Europeană, Jean-Claude Juncker și Frans Timmermans, pe care i-a asigurat că nu vor mai exista schimbări în sistemul judiciar.

Deschiderea la dialog a şefului Guvernului vine după ce oficialii europeni au criticat dur reformele din justiţie plănuite în ultimul an. Înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, PSD a criticat dur Uniunea Europeană și nici premierul nu s-a lăsat mai prejos.Ba chiar i-a acuzat pe oficialii europeni că discriminează România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz