2019-10-23 13:25

Codrin Ștefănescu, despre planul Vioricăi Dăncilă, după ce Iohannis a refuzat miniștrii PSD

 |  12:59
Codrin Ștefănescu, despre planul Vioricăi Dăncilă, după ce Iohannis a refuzat miniștrii PSD

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că premierul Viorica Dăncilă are mai multe opțiuni, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirile Olguței Vasilescu la Dezvoltare și a lui Mircea Drăghici la Transporturi. Ștefănescu a explicat că Dăncilă poate lua inclusiv decizia de a nu nominaliza niciun ministru interimar la cele două ministere.

”Doamna premier Dăncilă are mai multe opțiuni. Ea poate decide să nu numească niciun ministru interimar la cele două ministere, pentru că fiecare ministru are deja în administrare un portofoliu la nivel european.

Se poate lua și această decizie. Domnul Iohannis va lăsa să se prăbușească propria țară! Nu ne imaginam niciodată să avem așa o calamitate de președinte! De ce a jurat el? A jurat că va respecta legile țării, că va munci pentru România (...)

El acționează împotriva României, cu fiecare decizie irațională el acționează împotriva propriei națiuni.”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-04Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2019

Cap de p...la vorbeste ca sa isi justifice simbria de SLUGOI AL PUSCARIASULUI PORKAR draKnea.
@@ANONIM
04 Ian 2019

Ti-e frica gunoi bolsevic daca pica draknea ca vei ramâne fara ajutor social . Toata presa internationala face praf guvernul de analfabeti si hoti de la Bucuresti , iar tu plangi dupa puscariasul draknea . Ramâi fara ajutor social gunoiule , mergi la capsuni in Teleorman.
ANONIM
05 Ian 2019

Toata presa ,,internationala'' are cate un roman vandut si cumparat de voi scarbe naziste care ,,munciti'' de zor contra tarii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray