2019-10-16 02:49

Codrin Ştefănescu, despre planurile PSD pentru noul Cabinet

 |  10:51
Codrin Ştefănescu, despre planurile PSD pentru noul Cabinet

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat într-o intervenţie la România TV că pe lângă numirea unui nou premier, social-democraţii pregătesc şi schimbări în cadrul Cabinetului.

"Nu putem nici să predăm puterea unor partide doar pentru că am trecut printr-o perioadă de neînţelegeri. Vom decide azi noul nume pentru funcţia de premier şi noua structură a Guvernului.

Sunt convins de lucrul acesta şi diseară vom face şi anunţul public. Vom intra pe procedura normală.

Nu vom face nicio comasare momentan. Cum a anunţat Dragnea, vor exista modificări legate de numele miniştrilor din noul Cabinet. Legat de comasare, se lucrează la acest document, dar durează în jur de 3 luni de zile să descoperim tot: unde există birocraţie. Sunt lucruri foarte complicate. E un proiect pe termen mediu şi lung, nu poţi să-l faci de azi pe mâine .

Cred că vor fi nişte schimbări la miniştri. Azi decidem numele premierului. Trebuie să fie un coleg pe care să ne bazăm foarte mult, să fi lucrat la programul de guvernare. (...) Toată lumea pleacă cu şanse egale, va fi o dezbatere, cu opinii pro şi contra.", a declarat Codrin Ştefănescu la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

ANONIM
16 Ian 2018

CU DESTRAMAREA REPETATA A GUVERNELOR, TOT ASA A DEBUTAT SI DESTRAMAREA MAFIEI POLITICE SI GUVERNAMENTALE DIN ITALIA ANILOR '70-80 cu sacrificii si cu pierderi de vieti omenesti importante. In ADN-ul colectiv al poporului roman exista multa HOTIE, DEMAGOGIE, CURVASARIE , mult venin, dusmanie si rautate care trebuie imputinate tot cu sacrificii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray