2019-12-16 09:06

Codrin Ștefănescu, DEZLĂNȚUIT: "Vom elibera România de demonii care încearcă să o confiște"

 |  19:21
Codrin Ștefănescu, DEZLĂNȚUIT: "Vom elibera România de demonii care încearcă să o confiște"

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, este de părere că greul pentru PSD abia acum începe deoarece trebuie convinși să voteze și cei care nu o apreciează pe Viorica Dăncilă.

„De abia acum incepe greul. Avem doar douā sāptāmâni in care trebuie sā-i convingem pe cei care nu ne-au votat in primul tur. Sā-i convingem cā PSD a luptat pentru unitate, nu pentru dezbinare. Pentru oameni, nu impotriva lor. Pentru pace socialā, nu pentru urā.

Pentru drepturi si libertāti, nu pentru abuzuri. Pentru democratia câstigatā cu sânge in Decembrie ‘89, nu pentru protocoale secrete.

Pentru români si tarā, nu pentru interese strāine. Si dacā vom reusi asta, atunci vom elibera România de demonii care incearcā de ceva timp sā o confiste!”, a precizat fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

HAHALERE
11 Noi 2019

Iar vomita hiena ?
Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray