2019-10-19 02:43

Codrin Ștefănescu DEZVĂLUIE tot: Ce se va întâmpla cu Ecaterina Andronescu

 |  20:10
Codrin Ștefănescu DEZVĂLUIE tot: Ce se va întâmpla cu Ecaterina Andronescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că liderii social-democraţi nu o vor sancţiona în CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea în care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea.

„Nu se va discuta despre nicio sancţiune. În momentul în care Iohannis a făcut apelul ăsta către membrii PSD să se revolte împotriva conducerii, ceea ce este o chestie de un securism ieşit din comun, dna Andronescu sub nicio formă nu trebuia să vină cu o scrisoare către membrii PSD. Dânsa mi-a spus personal, mie, că nu ştia de declaraţia dlui Iohannis, ceea ce se poate. Vă spun de ce se poate, pentru că pe electoratul nostru, pe membrii noştri de partid, nu-i interesează nici cât negru sub unghie ce spune Iohannis, deci este foarte posibil ca milioane de oameni care ne votează să nu fi ascultat declaraţiile dlui Iohannis. Dar nu a fost inspirată absolut deloc (scrisoarea Ecaterinei Andronescu – n.r) şi nu a făcut bine deloc partidului pe care mi-a spus că îl iubeşte”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru MEDIAFAX.

Social-democratul a adăugat că Ecaterina Andronescu i-a spus că nu ştia de declaraţiile lui Iohannis către membrii PSD.

„I-am transmis doameni Andronescu că vom avea o discuţie colegială internă, la o cafea, şi cu siguranţă doamna Cati Andronescu îşi are rolul şi locul în interiorul partidului. Deci nu va fi nicio sancţiune de niciun fel. Trebuie temperaţi toţi, şi colegii care consideră că ar trebui apărată dna Andronescu dar nu au de cine să o apere, şi colegii care au criticat-o, pentru că nu au niciun motiv să o critice. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea nu s-a simţit lezat, pentru că şi el ştie ce înseamnă un partid mare şi când ai o nemulţumire personală. Toate le vom rezolva cu tact, în interior. Cine se aşteaptă să vadă sânge pe pereţi şi evenimente ciudate, sub nicio formă nu se va întâmpla aşa ceva în PSD, pentru că noi nu suntem #rezist, suntem partid normal”, a explicat Ştefănescu pentru MEDIAFAX.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-21Parerea ta...

FIULER DE TELEORMAN
22 Aug 2018

GOEBBELS STEFANESCU DE CIND SE STIE NUMAI PROPAGANDA INPUTITA DE PARTID FASCIST . CIND VINE O VALIZA LA BUNCARUL CUIBUL VULTURILOR DE BELINA . INTRE EI . CULMEA , CETATEANUL AMARIT SI OMORIT ERA DIN TELEORMAN
@DICKHEAD CODRIN
22 Aug 2018

I-TI REAMINTESC BOULE CA NU MAI AI NICI O FUNCTIE IN PSDRAGNEA . ASA CA STAI DRACU IN BANCA TA SI NU TE MAI ERIJA IN PURTATORUL DE CUVINT AL CIUMEI ROSII . CATI ANTONESCU ARE DESTULA CREDIBILITATE IN PARTID , NU ARE NEVOIE DE AJUTORUL UNEI TIRITURI SLINOASE CA TINE . AI RESTITUIT CARTILE FURATE DE LA BIBLIOTECA NATIONALA ? DAR CARTILE FURATE DIN COLECTIA LUI VADIM TUDOR ? LA VOI IN PARTID FURTUL ESTE CONDITIE SINE QUA NON ?
@@DICHHEAD CODRIN SI FIULER
22 Aug 2018

MAI DOBOTOCULE PE BABA ASTA NESIMTITA O CHEAMA ANDRONESCU LOAZA TE BAGI LA SCANDAL CA MUSCA-N PI...DA IEPEI IMBECILULE................. IAR TU BOULE POLIGLOT AI VRUT SA ZICI PROBABIL FUHRERUL VOI LINGETI CURU UNUI FASCIST NAZIST DEZAXAT MINTAL DUSMAN SI TADATOR DE ROMANIA ASA CA DE CE-I FACETI PE ALTII NAZISTI?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray